Естрадната легенда Ани Върбанова обрана от мъжа си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обичаната естрадна певица Ани Върбанова възобнови кариерата си и се прибра обратно в България след дълъг живот зад граница. Легендата на българската музикална сцена сподели, че ѝ се е наложило няколко пъти да започва да строи живота си от нулата, след като изпадала на дъното. Най-трудно ѝ било, когато разбрала, че е обрана до шушка от втория си съпруг.
Докато тя гастролирала по света, той живеел като крал на неин гръб. Когато Върбанова се прибрала след дългото турне в чужбина, с ужас разбрала, че мъжът ѝ е източил до дупка банковата ѝ сметка.

Съученичка на естрадната прима: Да, Лили Иванова е родена през 1939 г.!Лили Иванова е родена през 1939 г. и сега на 24 април ще навърши 81. Това твърдение с абсолютна кате…Feb 22 2020vijti.com

В нея тя имала 150 хиляди долара, от които били останали едва 20. Голямата грешка на певицата била, че направила пълномощно на съпруга си на сляпо доверие, за да има той достъп до личните ѝ спестявания. Не предполагала, че е способен на подобна мерзост, и когато научила, че е изхарчил всичките ѝ пари, не била на себе си. За капак съпругът ѝ продал и много нейни скъпоценности, които се намирали в дома им, а изкараното от тях профукал за разгулен живот. Ани била в ступор от случката, но не му отмъстила. Напуснала го на секундата, в която разбрала за подлите му схеми, и не търсила правата си по съдебен път. Наложило се да се изнесе от дома им с две торби багаж, когато я приютила нейна приятелка.

Изкарала известно време при нея и решила по покана на друга своя дружка – балерина, пак да замине да изкарва пари в чужбина, пеейки по клубове. Тя я увещавала, че всичко е уредено и ще си стъпи на краката. Така, изпаднала в безизходица, Върбанова за пореден път напуснала родината. Късметът обаче този път ѝ се усмихнал. Не само че се радвала на много участия и добри хонорари, но срещнала и мъжа на живота си, с когото са заедно и до днес. Италианецът Алберто се влюбил в нея, докато тя изнасяла рецитал в пиано бар в чужбина. Бил пленен от красотата и гласа ѝ и дълго време се борил да я впечатли, докато тя се съгласила да излязат на среща. След нея обаче не се разделили нито за миг. Алберто е и мъж с големи финансови възможности. Притежавал 3 оборотни ресторанта във Флоренция, Италия, които продал, за да бъде до любимата си жена. Първите 20 години от брака си двамата изкарали в Швейцария, където си купили апартамент. После живеели ту в Тоскана, ту в Гърция. От миналата година обаче се преместили окончателно в България, където на италианския съпруг на певицата много му харесвало.

„Гледа ме като истинска принчипеса. Той готви, той се грижи за дома“, хвали се 71-годишната звезда, която издаде нов музикален албум след дълго отсъствие от родната сцена. Тя непрестанно се събира с повод и без повод с колегите си, с които не са загубили приятелството си в годините. В топли отношения е и с Васил Найденов, с когото навремето имали страстен любовен роман.

Естрадната легенда Ани Върбанова проходи след операцияEстрадната звезда от близкото минало Ани Върбанова се е прибрала в България след дългогодишно скитан…Dec 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!