Пиршества за внучката на Ахмед Доган: 3 дни яли, пили и се веселили (галерия)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти три дни и нощи са продължили празненствата по случай раждането на внучката на Ахмед Доган. Ноел Доган изненада родителите си и цялата фамилия, като се роди на 10 март, няколко дни преди изчисления от лекарите термин на майка й. Въпреки това обаче роднините много бързо успяха да се организират, за да се почерпят за здравето на най-новото попълнение на фамилия Доган.

Ген. Валери Григоров пред Фрог: Делян Пеевски и Ахмед Доган са напуснали странатаЛидерът на “Ние, Гражданите”  и бивш началник на „Охранителна полиция“ в СДВР ген. Валери Григоров т…Jul 23 2020vijti.com

Снахата на почетния председател на ДПС Памела даде живот на дъщеря сипод вещите грижи на акушер-гинеколога д-р Дяволов в Майчин дом, който изроди и внука на Сокола – Адмир. Както и първия път, така и сега Памела Доган предпочете естественото раждане вместо секциото.

Най-малката Доган получи нетрадиционното за родните географски ширини име Ноел. На френски Ноел означава Коледа, но най-вероятно изборът на името не е свързан по някакъв начин с празника, а е използвана първата буква от името на дядо и по майчина линия – небезизвестния футболен импресарио Николай Жейнов.

Най-щастлив и горд бил таткото Демир Доган. Още щом зърнала Ноел, съпругата му възкликнала, че момиченцето има чертите на своя баща. За раждането на малката си принцеса той почерпи на тежко празненство, декорирано от тъща му Десислава с типичната за момиченце украса от балони.

През миналата събота внучката на Доган и майка й бяха изписани от Майчин дом, като празненствата продължили и в апартамента на младото семейство. Направи впечатление, че още на изписването малката Ноел е с първия си марков тоалет – в случая бебешко одеялце на Moschino. Както повелява традицията, момиченцето бе посрещнато с домашна погача и розова торта. Сладкишът издаде, че Ноел се е родила с тегло 2590 г и дължина 49 см.

Въпреки че Ноел Доган се появи по-рано от термина на майка си, всичко за нея вече е подготвено в семейния апартамент. Името й очевидно не е било спонтанно решение на Памела непосредствено сред раждането, а с Демир предварително са се спрели на него, тъй като дори бебешките аксесоари на малката принцеса са именувани на нея.

Вижте как живее Ахмед Доган: Позлатена тоалетна чиния, джакузи за 50 бона, личен спа-център и баня от 120 квадрата!Има ли султански дворец в Бояна ? За повече наши колеги познавачи, това е риторичен въпрос, както пр…Jan 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!