Бащата на най-младата жертва на COVID-19 у нас: Няма хуманност у голяма част от лекарите и няма коронавирус

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Няма хуманност у голяма част от лекарите и няма коронавирус“, заяви в предаването „ЕвроДикоф“ адвокат Иване Денев, чийто 19-годишен син е смятан за най-младата жертва на коронавируса у нас.

Доктор Антония Първанова в шоуто на Слави: Болните сега от коронавирус са толкова, колкото от грип през всяка една от последните 20 годиниГост във „Вечерното шоу на Слави“ беше доктор Антония Първанова: „Правителството и оперативния щаб …Feb 18 2021vijti.com

По димите на бащата, синът му е нямало да почине, ако не бил приет за лечение в болница, която той определи като „мъртвилница“.

Адвокат Денев заяви още, че според него изобщо няма такъв вирус, който да причинява подобна голяма смъртност.

„Може да има такъв вирус, но не той убива пациентите. Според мен убива неправилното лечение, което е в две крайности. То или е свръх лечение, както е било при сина ми, или абсолютно липсва лечение, както имам вече такива клиенти, чиито близки така са починали“, изтъкна юристът.

Д-р Малишева: От кръвната група зависи как ще изкарате коронавируса – хората с тази кръв са най-защитени: Учените от близо година търсят връзка между коронавируса, неговите симптоми и кръвната група на чо…Feb 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!