Съседи на бунт срещу Васко Кеца, засипват го с жалби в общината

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От месеци насам комшии на Васил Найденов пускали жалби срещу него в Столичната община и други институции, за да могат да възпрепятстват прословутия му ремонт и да му попречат да заживее в обновеното си жилище. „Имам страхотни проблеми с мои съседи, които непрекъснато се оплакват от мен на най-високи инстанции и пускат жалби. Не мога да вляза в собственото си жилище, защото аз се разширих, купувайки съседен апартамент“, ожали се Найденов, цитиран от вестник „Ретро“. Преди време Васко придоби всички жилища на етажа в сградата, в която живее на бул. „Витоша“ от над 35 години.

Бях млада и наперена и не поздравявах съседите си, което ми изигра лоша шегаБъдещият ми работодател се оказа мой съсед. Човекът, който никога не поздравявах. Както и много друг…Dec 28 2020vijti.com

Кооперацията на популярния певец е на една крачка от НДК. Апартаментът му е наследствен, а постепенно той се спазари и за съседното жилище, тъй като искаше да живее по-просторно.
Изпълнителят на „Адаптация“ преди време поискал разрешение от общината, за да обедини апартаментите, като махне носещите стени. Получил го и реално ремонтът му бил напълно законен. Това обаче не се понравило на съседите му, които се уплашили, че сградата може да падне, и започнали да протестират, пускайки жалби срещу именития певец.

По думите на Васил Найденов музиката компенсира много от неприятните неща, които му се случват. „Винаги в природата има баланс – едното се замества с другото. Аз пък гледам да го заместя – правя гипсови пана, които са класически от едно време. Завършил съм геодезия и картография плюс Консерваторията. Имам познания за гипса и скулптурите. Отглеждам цветя, кактуси, имам нови папагали и нови пеещи птици. Обичам природата и тъй като сме урбанизирани и живея на пъпа на София – на „Витошка“ – трамваят бучи непрекъснато и колите фучат и затова човек трябва да си направи микроклимат“, разсъждава Кеца.

Ремонтът на огромното му жилище се проточи вече няколко години. Причината не са само мръсните номера на комшиите му, но и неговата пословична претенциозност. Васил няколко пъти сменял бригадата с майстори, защото не бил доволен от труда им, а и беснеел, че правели повече щети, вместо да строят. Накрая решил да прави довършителните дейности сам, защото му втръснало да дава пари на вятъра и да не му се харесва свършеното. Проблеми имал и с мебелировката на новата част на гигантския апартамент. Кеца е привърженик на тежкия дворцов стил. Притежава много антични мебели, кресла и дивани, вдъхновени от барока, но такива в днешно време се намират трудно.

Наложило се да купува шедьоври на старо и да ги реставрира сам, което било трудоемка задача. Чепатият певец не разчитал на помощта на своя спътник в професията и живота – импресариото Ивайло Манолов. Иво не се слави със сръчност и отношение към детайла, затова предпочитал да не се пречка на Васил, за да не се карат после. От миналата седмица той е на почивка на едно от най-красивите места в света – Малдивите, но отново без естрадната звезда.

Кеца отказал да пътува 11 часа до екзотичните острови и даже се зарадвал, че ще остане сам у дома за 2 седмици, за да поприключи с ремонта.
Той е от звездите, които получиха парични награди от Министерството на културата в размер на 500 лева, но изпълнителят на „Телефонна любов“ съвсем не разчита на тези пари. „За толкова години работа, ако не съм спестил, защо съм работил“, казва Васил, който отново е натрупал тлъст влог в банка, след като изгоря с милиони във фалиралата КТБ.

През просото: Видео уличи болния от Ковид-19 Коцето да краде от съседите Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да върши глупости. Само допре…Nov 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!