МАНИКЮР НА БОГАТАШКАТА – защо тази тенденция стана абсолютен хит? Ето как изглежда (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Експертите в индустрията за красота отбелязват, че едноцветният лак за нокти в класически нюанси е най-популярен сред богатите момичета . Но кристали, пайети, рисунки и друг декор, според тях, вече изглеждат вулгарни.

Някога многоцветните нокти бяха на върха на популярността. Но експертите-маникюристи обясняват този шум около тях с факта, че всички тези „нововъведения“ току-що бяха започнали да се появяват на пазара. Минаха обаче години, модата се промени и изискванията към ръцете на една бизнесдама или дама с положение в обществото – също.

И така, какъв маникюр носят богатите момичета , за да изглеждат най-добре?

Представяме ви най-характерните особености на маникюра на богатото момиче :

Млечна база

Млечната основа сега е на върха на популярността. Стои перфектно на ноктите както през зимата, така и през лятото. От една страна наподобява сняг, а от друга идеално подчертава морския загар.

млечен маникюр

маникюр млечен отенък

Червен маникюр

Червеният цвят е класика в маникюра. Експертите обаче съветват да направите изключително едноцветно покритие, тъй като в противен случай червеният декор ще изглежда твърде закачлив.

къс червен маникюр

Винен маникюр

Виненият маникюр най-често се прави от бизнес-дами под 40 години. Прекрачвайки тази линия, те се опитват да подмладят ръцете си, като покриват ноктите си с по-светли нюанси. Заслужава да се отбележи, че виненият цвят е много подходящ за брюнетки.

къс винен маникюр

Френски

Френският маникюр е друга класика. С него можете да създадете не само стилен и скъп външен вид, но и визуално да подмладите ръцете и да ги направите по-женствени.

френски маникюр богата жена

Прозрачни нокти

Прозрачната основа ще ви позволи да бъдете естествени дори с покритието върху ноктите си. Ще бъде едва забележимо, но ноктите винаги ще изглеждат добре поддържани.

маникюр богато момиче

Ето още модни примери за маникюр на богатото момиче:

маникюр в бледи цветове
къс маникюр прозрачен
прозрачен маникюр къси нокти
елегантен монохромен маникюр
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!