Отврат: „Миловидната“ Надежда Вишева погнуси в „Ергенът“! (ако и след това Алек я предпочете)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миловидната и привидно сговорчива с всички Надежда Вишева, се оказа най-злобното и подло човече в този сезон на „Ергенът“. Хиляди пъти са за предпочитане пред нея и Надя и Йоана, които поне „караха направо“, и Валерия Дакова, която може и на моменти да е груба, но винаги е истинска, и Магдалена Томова – да, понякога преиграва и театралничи, но никога не си позволи обида за някого.

За разлика от Надежда. „Наденцето“ все по-явно застава срещу очевидно най-голямата си конкурентка – Маги, но не играе честно, а подло. Зрителите се потресоха от факта, че тя, която е самотна майка и има вече пораснал син, си позволи да изрече публично пред цяла България, че Магдалена си вадела парите „на колене“. Реплика, плюс още много, разбира се, за които Томова може да я осъди на мига.

Вишева така се вживя в лицемерието и тъпотата си, че обвини дори малката Валерия затова, че я попитала съвсем добронамерено и човешки дали бащата на сина й помага с пари в отглеждането му. И това дойде след декларация на Надежда, че си тръгнала от брака без пукната пара, а можела да има претенции за имоти. Дръжки – ако имаше, щеше да ги предяви…

В мига, в който Валерия я попита за издръжката, онази настръхна и срещу нея, обвини я, че агресирала (представете си) и че била злобна. Явно, за да не си агресивен и злобен в очите на Вишева, трябва доброволно да напуснеш имението като преди това й доведеш Алек Младенов на повод, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!