Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата си приятелка на път към дома.

Раздялата им беше наистина драматична за Йоана, която се разплака, че остава сама с Надежда, Валерия и Магдалена, които определено не я харесват.

Точно в момента на рухването ѝ обаче стана нещо, което изглежда ще реши изхода от третия сезон на „Ергенът”. Магдалена, която е постоянен обект на атаки и обвинения от Йоана, ѝ

протегна ръка, прегърна я ѝ я утеши

в този труден момент.

Тази искрена реакция на Маги, която е нарочена, че е фалшива, промени рязко отношението на зрителите към нея. Дори хора, които признават, че изобщо не я харесват, оценяват факта, че е направила за най-големия си враг в шоуто нещо много благородно и то в точния момент.

Още в началото на новия сезон на „Ергенът” в медии изтече информация, че именно Магдалена е победителката в него. Дали това наистина е така, ще се разбере съвсем скоро.

При всички случаи, с реакцията си към Йоана, тя се превърна в моралната победителка в шоуто. Невъзможно е продукцията и респективно Алек да останат безразлични към тази проява на благородство и доброта, която дойде в точния момент. Последното обстоятелство обаче е довод, че Маги може и да е действала по сценарий.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!