Любовен тест: От формата на вашите крака зависи дали сте страстни в любовта (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Езикът на тялото е универсално средство за комуникация и можем да разберем много за човека отсреща от него. Можем да познаем дали е искрен с нас по начина, по който движи погледа си, по това дали си пипа косата, по нивата на интонацията. Можем да разберем дали се притеснява по това как държи ръцете си и каква поза са заели краката му. Изобщо: ако наблюдаваме внимателно, няма да ни бъдат нужни думи, за да сме наясно със същността на събеседника си.Изобщо няма да предположите с кого се залюби Зорница Линдарева! Направи любопитно публично признаниеЗорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна след връчването на лайфстайл награди в…Nov 1 2018vijti.com

Също така обаче можем да съдим за човека срещу нас от някои специфични негови визуални черти. Така например можем да предполагаме какъв е характерът му, ако има волева брадичка или пък тънки устни. Можем обаче да разберем още много: например каква е жената в леглото от пръв поглед ни казва формата на краката й.
Застанете добре изправена пред огледалото и съберете краката си един до друг. Сега вижте картинката и ни кажете дали сме познали.

Тип А
Ако краката ви са плътно доближени един до друг и между тях има съвсем малка празнина, то най-вероятно вие се чувствате много добре в леглото. Вие сте нежна и с това свое деликатно качество привличате мъжете. Срамежливи сте и оставяте инициативата в леглото на партньора си. Внимавайте обаче, защото това може да отегчи партньора ви и да доведе до проблеми във връзката. Затова опитайте да бъдете по-активна.

Тип B
Ако краката ви се докосват само в глезените, то вие жадувате за нови преживявания. Допада ви играта в леглото, вие сте смели и обичате да предприемате приключения. За вас не е проблем вие да водите, но тук го има и обратния ефект: внимавайте да не уплашите мъжа до себе си, затова контролирайте инициативата си.

Тип C
Ако бедрата са близо едно до друго, но коленете и прасците не се докосват, то вие сте нежна и романтична душа. Дадат ли ви нужната свобода обаче, вие мигновено се превръщате от гальовно котенце в дива и необуздана котка.

Тип D
Ако краката ви навсякъде се допират един до друг, то вие сте традиционалистка под завивките. Не си падате по експерименти твърде много, имате си няколко любими пози, но пък ако партньорът ви поиска нещо ново, няма да се възпротивите. Мъжете ви харесват, защото съумявате да подкрепите увереността им. И не на последно място: тези крака изглеждат много добре.Какво ни чака, ако сънуваме любими починали хора… Психолози разгадаха мистериятаСънищата са необятни и често ни изненадват със странните ситуации, в които попадаме в тях. Едни от н…Nov 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!