Нанесете го на всички белези, бръчки или петна по кожата си, те ще изчезнат за минути

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чувствали ли сте се неудобно, защото по кожата на лицето ви има белези, бръчки, петна или каквито и да е проблеми? Абсолютно нормално е за всеки един човек, колкото и да се поддържа в даден момент да има кожни проблеми. Ще ви предложим рецептата за една маска за лице, резултатите от която са наистина поразителни. Пробвайте и се убедете сами. Нужните съставки са: 1 чаена лъжичка мед, ½ чаена лъжичка индийско орехче, 1 чаена лъжичка пресен лимонов сок, ½ чаена лъжичка канела.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

А ето и какво е нужно да направите! Смесете всички съставки в купа и разбъркайте, докато получите кремообразна смес. Внимание! Ако имате чувствителна кожа разредете лимоновия сок с вода. Може и просто да не го слагате, но тогава ще трябва да добавите малко повече мед. Последният има много ползи за тялото, включително и разширяване на кръвоносните съдове. Затова тази маска не трябва да се ползва, ако имате розацея или други съдови заболявания. В такъв случай го заменете с бяла или зелена глина.

Когато вече имате готовата смес, нанесете маската върху лицето, като избягвате областта на очите и устата. Оставете я за половин час, а ако имате чувствителна кожа – за десет минути. Измийте с топла вода и нанесете овлажняващ крем върху лицето. Внимание! Това е маска само за лице и не трябва да се използва на други места върху тялото. Не се притеснявайте, ако усетите изтръпване в началото, то ще изчезне след пет минути. Бъдете здрави и красиви!

И още няколко думи за канелата и меда
Канелата има антимикробни и противовъзпалителни свойства и е прекрасен източник на манган, желязо, калций и други.
Медът притежава антибактериални и антисептични свойства, освен това е богат на въглехидрати, минерали, ензими и протеини, благодарение на които се намаляват възпалението и зачервяването на кожата на лицето. Той има почти същото рН, както това на човешката кожа, което го прави чудесен и подходящ за нейния добър вид.
Това са 10-те най-вредни храни в България, които ни тровят и съсипват здравето. Ето кои са теПредлагаме ви класация за вредни храни, които най-често се консумират в България. Ако ги изключите, …Jan 30 2017vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!