Какво ни чака, ако сънуваме любими починали хора: Психолози разгадаха мистерията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сънищата са необятни и често ни изненадват със странните ситуации, в които попадаме в тях. Едни от най-вълнуващите сънища са тези, в които се срещаме с наши любими хора, които, за съжаление, вече не са между живите. Френски психолози разнищиха въпроса какво точно означава фактът, че насън при нас идват любими покойници. Учените са на мнение, че това издава две важни неща – сънуващият изпитва някакво чувство на вина за кончината на покойника, а също така изпитва към него огромна любов.
Семейна драма: Изчаках любовницата на мъжа ми да пукне, след това изпих чаша шампанско на гроба ѝВ името на семейството (защото едва ли в такива случаи става дума за любов) някои жени могат да бъда…Oct 26 2018vijti.com

Като цяло сънуването на умрели хора издава състояние на нестабилност на нервната система. Обратно – колкото по-рядко ни се присънва даден човек, когото сме загубили, толкова по-чиста е съвестта ни по отношение на него. Ако сънят се превърне в кошмар, в който починалият преследва непрекъснато сънуващия, това е сигурен знак за изпитване на тежка вина за загубата на покойника.
Най-поразителни са онези сънища с починали близки, в които те съобщават някаква конкретна информация. После си даваме сметка, че няма откъде другаде да сме я научили, освен при въображаемата среща по време на сън. Това кара хората все по-убедено да смятат, че отвъдният свят съществува и е населен с душите на умрелите.

Когато сънувате близки хора, които са мъртви от много години, това означава, че те се опитват да ви предупредят за опасност, която наближава, а вие дори не се досещате за това1 пише sanovnik.bg.
Сънищата, в които ви се явяват мъртви хора, които сте познавали преди време, са знак, че в най-скоро време ви предстои драстична промяна на живота ви.

Мъртъвците в съня ви идват, за да ви дадат най-добрия съвет, който ще получите, и е добре да се опитате да запомните какво точно ви казват. След време техните думи ще са ви много полезни, когато се стигне до момент, в който трябва да вземете решение.
Затова веднага след като се събудите от такъв сън, си запишете какво точно са ви казали мъртвите ви познати или роднини, за да можете да не забравяте за техния съвет.

Ако в съня ви виждате мъртви хора, това е знак, че самите вие ще живеете много дълго и ще се радвате на добро здраве в близко време.
Ако тези мъртви хора в съня ви са ваши близки, колкото и да сте стреснати от гледката, не се притеснявайте, защото това е знак, че на тях им предстои нещо наистина хубаво.
Изповедта на 45-годишната Марина разтърси Интернет: Разбих семейството си, заради моята голяма любовАз съм на 45 години, с уж успяла кариера, имам всичко. Но си разбих семейството, бях обвинена дори о…Nov 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!