Изобщо няма да предположите с кого се залюби Зорница Линдарева. Направи любопитно публично признание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна след връчването на лайфстайл награди в престижна столична дискотека в „Студентски град“.
Силиконката пристигна с гръм и трясък на церемонията заедно със своя приятелка. Въпреки че не беше сред номинираните, бившата изгора на Тачо наблюдаваше с интерес какво се случва на сцената.
Истинската сензация дойде минути по-късно. След като водещата на събитието Елизабет Методиева обяви, че призът за „Рап изпълнител на годината“ отива при DEE, Линдарева изскочи на сцената. „Той нямаше възможност да дойде днес, за да вземе наградата си. В чужбина е, но ние сме много близки. Точно затова аз ще приема статуетката и с удоволствие ще му я предам, щом се видим“, заяви Зорница.
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

Думите й обаче моментално породиха въпроса колко точно близки са двамата. Методиева веднага запита дали имаме новина, но конкретен и ясен отговор не й бе даден. „Много сме близки, ще му предам приза. Благодаря!“, каза моделката и се запъти към близкото сепаре. Дали наистина двамата имат връзка, ще разберем скоро.
Наскоро Зорница Линдарева обяви, че няма гадже, информираха от razkritia.com. Моделката била без гадже от няколко месеца. „Нямам гадже. Лятото ми премина по партита, но бях сама. Това не ми пречи“, споделя Линдарева. От няколко седмици се разпространяват слуховете, че Зорница има нова връзка, а неин любим е рапърът Dee.

Зорница определяше като абсурдни твърденията, че има връзка с рапъра, пише „България днес“. Тя категорично заяви, че няма капка истина в това. „С Dee сме само приятели. Той ми е много близък“, казва моделката. „Заедно обсъждаме „ВИП Брадър“, тъй като сме били част от формата“, допълва още Линдарева.
Твърди се още, че Зорница има връзка с футболист от „Локомотив“(Пд). А повод за слуховете станаха снимки на Линдарева на сбирка на клуба. „Бях на срещата по покана на президента на „Локомотив“ Христо Крушарски. Близка съм с него. Подари ми тениска на отбора“, обяснява Зорница.

Очевидно след неуспешните връзки, които е имала, Зорница е решила да си даде почивка. Тя не усеща липсата на мъж и се чувства щастлива без такъв. Лятото на моделката е минало по партита, както тя признава, но без мъже.
Линдарева разкри и кой й е любимият съквартирант в къщата на риалити формата „ВИП Брадър“. Това се оказва не някой друг, а самият Кулагин. Зорница следи с голям интерес формата, защото й е интересно как се държат съквартирантите в къщата. „Изненадващо за мнозина, Кулагин ми е страшно симпатичен като човек. Той най-много ми харесва в къщата. Интересен е. Прави цялото шоу, вдига рейтинга на предаването“, казва Линдарева.
Новина от последния час: Най-скандалната българска двойка влиза в „Биг Брадър Ол Старс“Новина от последния час – най-комичната светска двойка Благой Георгиев и Златка Райкова влизат в „Би…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!