Лесен начин да се отървете от праха у дома за дълго време

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отървете се от праха у дома за дълго време с помощта на този разтвор!
Прахът в нашата къща е навсякъде. Избърсвате го и той веднага се появява отново. За много домакини, които внимателно следят за чистотата в домовете си, мокрото почистване е истинско предизвикателство. Те мечтаят да се отърват от праха веднъж завинаги или поне за дълго време.
На пазара има различни химикали за почистване. Но всички те по един или друг начин вредят на нашето здраве.
Производителите предлагат и различни видове супер парцали, които са направени специално за борба с праха и предотвратяването му в бъдеще. Но рекламата, както знаем, е двигателят на търговията. Следователно, тези обещания често се оказват неверни.
Няма по-лесен начин за почистване на матрака от този: Получавате чисто нов матрак само с 3 лесни стъпкиНадали ще откриете по-лесен начин за почистване на матрака от този невероятен метод! В дом, в който …Jul 1 2019vijti.com

Как да поддържате чист дома си, без да харчите много пари за скъпи химикали? Ние ви предлагаме много прост, но ефективен начин за справяне с праха, който също така ще предотврати появата му за по-дълго време.
За целта само трябва да си приготвите специална кърпа за прах.
За начало пригответе специален разтвор: поставете един лимон на резенчета в стъклен съд и ги залейте със 7 супени лъжици олио. Покрийте стъкления съд с плътна капачка и го оставете за 7 дни.

След една седмица добавете една чаша вряла вода към лимоните, разбъркайте добре и прецедете през марля сместа.
Това е всичко – вашето почистващо средство е готово! Вземете чиста кърпа, потопете я в получения разтвор, изстискайте я и я изсушете. И готово! Вашата кърпа чудо за борба с праха е готова.
И още нещо много важно: Основната стратегия при почистването е вместо да разнасяте праха из помещението, да го „уловите“ и унищожите.
1. Поддържайте пода в гардеробите, коридорите и дрешниците лесен за почистване
Тези места са особено податливи на събиране на прах, тъй като дрехите са постоянен източник на влакна и мръсотия, внесена отвън.

Що се отнася до антретата и коридорите, то там е мястото, където се държат обувките и връхните дрехи, което ги прави особено податливи на задържане и разнасяне на праха. Затова поддържайте пода на тези места лесен за почистване, за да не внасяте допълнително мръсотия в дома си оттам.
● Поставете обувките и аксесоарите в кутии/ торбички върху рафтовете
Прозрачните пластмасови контейнерчета са идеални за целта, тъй като ще виждате съдържанието им от пръв поглед. Предварително почистените обувки и аксесоари ще бъдат защитени при бърсане на праха, а освен това така ще Ви бъде по-лесно да поддържате чистота на тези места, тъй като кутиите са лесни за преместване.

● Приберете дрехите, които обличате рядко
През топлите сезони зимните палта е добре да бъдат почистени и прибрани в специални калъфи, за да не пускат влакна и прах. По-малко обемните дрехи, които не са за конкретния сезон можете да изперете и да приберете сгънати в големи кутии.
● Поддържайте пода подреден.
Ако сте натрупали много неща върху пода, няма да можете да го обхванете добре при почистване. Затова е добре да имате за всяка вещ специално място, така че да спестите пространство – на пазара вече има разнообразни приспособления за целта.
Източник: букварче
С този трик фурната ще заблести като нова: Лесно почистване само с едно движениеНе обичате да миете фурната? Не сте единствени! Особено трудно се почистват изсъхналите мазни петна.…Jun 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!