Чаровен адвокат се опита да води паралелна връзка с мен и най-добрата ми приятелка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Казвам се Стела, на 33 години, и откакто срещнах Лили, тя стана моята най-добра приятелка. Двете се запознахме преди около 10 години. Наскоро бяхме завършили университета и по стечение на обстоятелствата започнахме работа в една и съща застрахователна компания. Оказа се, че с нея имаме сродни вкусове, обичаме водните спортове и йогата, дори външно си приличаме. Колегите се смееха и казваха, че сме като близнаци, въпреки че Лили е с година по-малка от мен. С приятелката ми нямахме гаджета и почти всеки уикенд се мотаехме в любимите ни нощни клубове или в баровете. От време на време се забърквахме с някое момче, но нищо сериозно не се получаваше. Преди няколко години се регистрирах в сайт за запознанства. През първите няколко месеца излизах на среща с непознати младежи, ала за съжаление всички искаха само едно и също – секс. Няколко месеца след като се присъединих към сайта за запознанства, се сприятелих с привлекателен адвокат на име Дамян.
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

Когато най-накрая се срещнахме очи в очи, между нас пламнаха искри. На втората среща разговаряхме като хора, които се познават цял живот, а на третата усетих, че съм влюбена в чаровния адвокат. Той беше всичко, което една жена можеше да желае от един мъж, макар че ми се струваше прекалено добър, за да е истински. Изминаха три месеца. Веднъж Лили ми сподели, че отскоро има нов приятел, с когото са силно влюбени. Казвал се Дамян, но отказа да ми даде повече информация, защото от суеверие вярваше, че носи лош късмет, ако обсъждаш връзката си. В същото време с моя Дамян се срещахме много по-рядко, защото според него имал натоварен график и се налагало да пътува в чужбина, за да се срещне с клиенти. Не заподозрях нищо необичайно. В крайна сметка той беше адвокат с успешна практика. Една вечер със сестра ми решихме да вечеряме в нов ресторант.

Докато вървяхме към нашата маса, видях Лили в другия край на ресторанта. Тя също ме забеляза и ми махна. Преди да отида до нея, видях, че е с мъж, но той беше с гръб към мен и не можах да зърна лицето му. Но когато приближих, изумена разбрах, че това е Дамян. Не можех да повярвам на очите си! Лили се изправи от стола и усмихнато каза: “ Запознайте се.“ Не отговорих нищо, просто се обърнах и напуснах ресторанта. На път към дома изпратих съобщение на Лили, чрез което я предупреждавах, че се срещаме с един и същ мъж. Тя отговори, че няма никаква представа за измамата на Дамян, но също била влюбена в него. Много по-късно приятелката ми звънна и разстроено ми заяви, че е скъсала с адвоката.

Много по-късно приятелката ми звънна и разстроено ми заяви, че е скъсала с адвоката. Тази нощ и двете плакахме. И двете загубихме човека, когото смятахме за любовта на живота си. Още по-ужасно се чувствахме от факта, че сме били подло измамени. Оттогава нито Лили, нито аз, сме се срещали с Дамян. За щастие, приятелството ни не беше засегнато от случилото се. За пореден път тя ми доказа, че заслужава да бъде моята най-добра приятелка.
Източник: лична драма
Вярвах, че съм идеалният баща, но днес разбирам, че децата ми ме мразятСъс съпругата ми сме заедно от 30 години и от брака си имаме две деца. Винаги съм правил всичко в им…Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!