Топ 7 на най-добрите качества на хората със сини очи: Красивите ви сини очи могат да разкажат много

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топ 7 на най-добрите качества на хората със сини очи
Красивите ви сини очи могат да разкажат много. Има определени черти от характера, свързани с този невероятен оттенък, които могат да бъдат общи за всички притежатели на сини очи!
Топ 7 на най-добрите качества на притежателите на сини очи:
1.Хората със сини очи като цяло са по-оптимистични и имат положителна перспектива за живота! Те са пълни със светлина и щастие, което ги прави приятни за общуване събеседници.
Радвайте се, ако очите ви са кафяви, защото те крият причудливи тайни – това е тяхната магияСкоро може би не сте си давали сметка, че цветът на очите ви издава до голяма част вашият характер. …Dec 16 2018vijti.com

2.Човешкият мозък, като правило, намира сините очи за по-ярки и привлекателни, хората се обръщат след тях и те получават много похвали и внимание.
3.Хората със сини очи са склонни да бъдат по-любопитни и да задават повече въпроси, отколкото хората с различен цвят на очите. Любопитната им природа означава, че научават повече неща от своите връстници.
4.Притежателите на сини очи обикновено са много чаровни, така че хората се влюбват в тях много бързо. Те са пълни с чар и топлина, така че е трудно да им устоите!
5.Синеоките хора са естествено секси и съблазнителни. Те перфектно съчетават увереност, съблазън и чар. Сериозно, какво повече бихте могли да поискате?

6.Тъй като кафявият цвят е най-разпространеният цвят на очите, сините очи се открояват от останалите и с право! Хората със сини очи имат повече сила и увереност, което ги прави страхотни лидери.
7.И не на последно място, синеоките хора са изключително мили. Те ще бъдат първите, които ще се притекат на помощ, ако е необходимо, ще ви изслушат и ще ви дадат ценни съвети.

И още факти: Синеоките са по-добри в стратегическото мислене. Проучвания показват, че хората със сини очи превъзхождат другите, особено в дейности, които изискват да се действа самостоятелно, без значение дали ще бягат в маратон или ще защитават тезата си. Също така са екстровертни личности и кариеристи.
По-лесно понасят болка. Изследване проведено от Университета в Питсбърг, открива, че по време на раждане синеоките дами понасят по-лесно болката в сравнение с жените с тъмни очи.
Съгласни ли сте с тези невероятни отличителни характеристики? Споделете тази статия с приятелите си, които имат сини очи!
Източник: Букварче
Цветовете на очите: Синеоките хипнотизират, кафявите носят в себе си специална енергияOчитe винaги ca имaли няĸaĸъв мaгичeн opeoл. B дpeвeн Eгипeт coĸoлoвoтo oĸo нa бoг Xop ce cмятaлo зa…Nov 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!