Тази смес от две съставки спасява 1000 живота всяка година

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повече от 20 лабораторни експеримента, проведени от 1970 г. доскоро доказаха, че: лимонът унищожава раковите клетки при 12 вида рак. Той предотвратява метастазите на раковите клетки и това е 10 000 пъти по-силно от такива лекарства като адриамицин, както и химиотерапия.
Защо лимонов сок?
Лимоновият сок е кисел, но създава алкална среда в тялото, след като се метаболизира. Той облекчава храносмилателните проблеми като киселинен рефлукс / киселини в стомаха, запек, подуване на корема и гадене. Лимоновият сок също предотвратява камъни в бъбреците, има високо съдържание на витамин С и В, е естествен антисептик.
Когато майка ми я заболят ставите, смесвам тези съставки в блендера и ѝ давам да пие – бързо ѝ минава и дълго време държиТова е специалната рецепта, която давам на майка си, която вече е на 80, да е жива и здрава, но от 2…Apr 3 2019vijti.com

Лимонът има антиканцерогенни свойства, тъй като съдържа лимоноиди, фитохимикали, открити в редица цитрусови плодове. Лимонът се използва и за балансиране на нивото на рН.
Има силен антибактериален ефект.
Силното антибактериално действие на лимоните е свързано с високо съдържание на витамин С, който има широк спектър на действие срещу бактериални и гъбични инфекции. В допълнение, той може да помогне за премахване на вътрешните паразити и червеи, както и за регулиране на нивата на кръвното налягане. В допълнение, това е мощен антидепресант, който ефективно намалява нивата на стрес.

Според данни на Американската Диетоложка Асоциация (USDA National nutrient database) един суров лимон, без кори (около 58 грама), съдържа:
17 калории
0,6 грама протеин
0,2 грама мазнини
5.4 грама въглехидрати (включително 1.6 грама влакно и 1.5 грама захар)
51% от дневните нужди от витамин С.

Как да готвя тази супер ефективна и лечебна смес?
Много е просто, смесете 200 мл лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб в чаша, ако желаете, можете да разредите сместа с дестилирана вода и чудотворната напитка е готова! Необходимо е да се консумира едно питие преди закуска на празен стомах за по-добър ефект.
Е, вече знаете тайната, просто действайте!
Източник: zdrave.to
Лечителят бай Димо: просто смесете тези три съставки и ще бъдете здрави непрекъснатоНародният лечител бай Димо от Димитровград е известен на мнозина с изпитаните си лечебни смеси и с т…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!