Жени, пазете се от този мъж!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Столичанин сигнализира за неадекватен мъж, за когото твърди, че напада жени и ги залива с различни течности.

„Този живее някъде около Лидл на „Леринска чука“! Напада и полива жени с течност!Миналата година е полял майка ми пред фантастико на пазара на Красно Село, преди два месеца опита със жената на брат ми! Брат ми го хвана преди 2 седмици и повика полиция!!!! Нямаше лична карта в него и са пускани жалби срещу него, включително от снаха ми, но въпреки това, полицията не направи нищо, когато дойде!!!!! Аз ако нямам лична карта в мен ще лежа поне 24ч до изясняване на самоличността!!! Това е снимка от спирката на 204 на пазар Борово!!! Ако има пострадали, моля да се пуснат жалби срещу него да си го прибират някъде!!!!“, това написа Петър Стоименов във фейсбук.

Той публикува снимка на въпросното лице, за което се твърди, че напада жени. Публикацията предизвика бум в социалните мрежи. Оказва се, че мъжът е заливал с течности и други жени. Най-вероятно той страда от психическо заболяване.

„Този човек обикаля и пазара на Борово, поливал е жени неведнъж и пред мен. Последният път заля жена и влезна в магазина, в който работя и заля компютрите. Да, човекът е луд, но това не е нормално“, написа Снежина М. в коментар.

Борислава С. споделя, че преди година е залял с течност нея, детето й и нейната майка.

„Много е стресиращо, както вървиш и изведнъж нещо да те полее отгоре, ама хубаво да те полее и да чуваш викове и някакъв ненормален смях. Човекът не е добре, но за такива хора си има определени места, където трябва да седят“, посочва Борислава.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!