Лек с ряпа и лимон възстановява щитовидната жлеза, жлъчката и черния дроб, но има и още една тайна съставка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Този продукт помага за възстановяването на щитовидната жлеза, жлъчния мехур и черния дроб. Може би не сте знаели за неговите лечебни свойства, прочетете за тях по-нататък в текста.
Ако го включите в диетата си, със сигурност ще бъдете изненадани от ползите, които тялото ви ще получи. А именно, този продукт помага за лечението на различни видове заболявания и е отлично слабително средство.
Репите също могат да възстановят тъканта на кожата,
а освен това премахват всички вредни вещества от тялото без болка в корема.
Тайна от древната китайска медицина: Можете само за минути да свалите кръвното без каквито и да било лекарстваЕдно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно налягане, което се причиняв…Mar 13 2019vijti.com

Ряпата е богата на витамин С, антиоксиданти и други хранителни вещества. Възстановява черния дроб, което улеснява и подобрява неговата функция.
За да се възползвате максимално от ползите на този зеленчук, пригответе следната рецепта:
Необходими съставки:
4 по-малки репи
1 по-малко парче настърган джинджифил
4 супени лъжици мед

сокът от 4 лимона
50 мл. вода
Приготвяне:
Поставете съставките в блендер и разбъркайте, докато се получи равномерна смес, пише Букварче.
Получената смес съхранявайте в плътно затворен стъклен буркан.
Дръжте буркана в хладилника.

Консумирайте по една супена лъжица от сместа 3-4 пъти на ден в продължение на три седмици и пийте два литра вода на ден, за да завършите детоксикацията и възстановяването на организма.
Благотворните свойства на ряпата са познати още в Римската империя
и Древна Гърция. Плиний Стари споменава за плоски, кръгли и дълги като морков репи, използвани за храна на човека и като фураж. Някои източници споменават употребата на ряпа в още по-далечното минало. В древността ряпата е била ценена като изключително лесен за отглеждане зеленчук. По тази причина тя става много разпространена култура от Средиземноморието и в Азия.
Няма ясни данни кога е пренесена в България, но е била сред любимите храни на трапезата. Със сигурност е била позната през XIII в.
Източник: Брадва
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!