Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Открихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когато се срещаме с този метод на лечение. Започваме с уточнението, че всеки е със свободна воля и може да вярва, или не на алтернативните методи на лечение.
Ние просто представяме една съвършено нова гледна точка, която смятаме, че е най-малкото интересна!
Единственото нещо, което мога да кажа, че тук присъства психологически аспект.
Защото всичко, което идва от главата, и ако някой вярва в това, което той прави, това е велика сила и предимство при всяко предприятие, тъй като много от вас, убедена съм, сте изпитали това на свой гръб! Автор на методът е Н.Холоденко, психолог, доктор на философските науки.
Тибетски лекар със странен призив: Уважаеми българи, спрете да консумирате сурови салатиПо покана на Центъра за алтернативна медицина на Ели Логинова, известен наш хомеопат и биоенерготера…Jan 22 2019vijti.com

Как да засадим болестта си в саксия
Човек може по прост начин да се излекува, и той е достъпен за почти всички. Въз основа на доказани практики, заболяването може да се предава от пациент на всеки друг организъм, в този случай растението.
Процедурата е проста. Болен човек трябва да вземе по-малко количество телесна течност:
урина, слюнка, пот, секрети,
за да ги смеси с почвата и сложи в по-малка саксия за цветя.

След това в нея трябва да се засадят 2-3 семена или луковични растения, при които знакът на планетата, да съвпада със знака на болестта, и изчакавате, до появата на издънки височина от няколко сантиметра.
След това внимателно, заедно с корените на растението я отстранявате
и ако болестта е свързана с хиперсекреция на кръв, гной,
слуз и пот, го изгаряте.
Във всички останали случаи, растението се хвърля в най-близката река, надолу по течението. След това, заболяването се изчиства!

Важно:
За да се посади растението, трябва да бъде в момент, когато Луната е на залязване.
Това е периодът между пълнолуние и новолуние. В природата и в човешкото тяло в този момент,
е налице тенденция към пречистване.
Месецът намалява, изсъхва, засилва се консумацията на енергия.
Растението не се засажда в събота, неделя и рожден ден на пациента.
Унищожаването на растението се нуждае от време, когато Луната намалява.

Растението не бива да е засадено под формата на резници или корени (с изключение на хрян), тъй като може да умре, което не е добре за пациентите. Затова е най-добре да се използват само във формата на семена, или луковици. Ако семената не поникват, няма опасност за пациента, но процесът се повтаря.
За да се излекува от болестта с помощта на растения, отглеждани в саксия, е необходимо да се знае, планетите, които управляват на болестта, и да намерят подходящо растение.

БОЛЕСТИ

Луна: ревматизъм, подагра, болки, възпалени рани, нарушения в менструалния цикъл, сърбеж, трихофития, епилепсия, депресия, меланхолия, в нетрезво състояние.

Марс: заболявания на ушите, белите дробове, черния дроб, настинки, хемороиди, ишиас, мигрена, незарастващи рани, вътрешен кръвоизлив, жълтеница, дизентерия, диария, диария, гангрена

Меркурий: заболявания на мозъка, припадъци, замаяност, заекване, ирационални страхове, стоматологични язви, кожни язви, акне, пъпки, фистули

Юпитер: сърдечно-съдови, стомашно-чревни заболявания, заболявания на панкреаса, далака, хипертония, стенокардия, очни заболявания, отравяния, мускулно-скелетни заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат

Венера: венерически заболявания, инфекция на пикочните пътища, сексуална перверзия

Сатурн: ендокринни заболявания и лимфната система, онкологично заболяване, безплодие, лупус, псориазис, множествена склероза, деменция, фрактури, екзема, недиагностицирана болест.

Слънце: изгаряния, измръзване, тежки инфекции, грип, тежко увреждане на сърцето и очите, парализа (в резултат на травма или удар), топлина и студ невродермити, невроза, топлинен стрес, лош метаболизъм (включително затлъстяване).

РАСТЕНИЯ

Луна: съсънка, вероника, ирис, камелия, зеле, морков, краставица, обичка
Марс: артишок, босилек, коприва, праз лук, ряпа, репички, цвекло, хрян, чесън.
Меркурий: анасон, валериана, далия, грах, детелина, домат, цикория.

Юпитер: слънчоглед, жасмин, сусам, лимон, мента, глухарче, божур, роза, розмарин, пшеница.
Венера: бегония, карамфил, гераниум, гладиола, лале, хайдушка трева, боб
Сатурн: розмарин, картофи, целина, копър.
Слънце: върбинка, зюмбюл, жълт кантарион, невен, слънчоглед, царевица, мащерка, градински чай.

Когато се случва, така че болестта не може да се определи от една или друга планета, например вирусен хепатит от едната страна на черния дроб (Mарс) и други инфекциозни заболявания, трябва да използвате две растения, или да ги засадите в различни саксии, но непременно в един и същи ден.
Източник: lekuvai.bg
Най-мощният природен антибиотик подобрява имунитета и гони болестите далеч, при това само с 3 дозиНародната медицина е пълна с всякакви богатства. Без съмнение две от най-ценните съставки, които леч…Dec 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!