Йод, фолио и глицерин лекуват много заболявания: Рецептите на лекар-ветеран

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нуждаем се от бутилка от тъмно стъкло, глицерин, йод и памучен тампон. Съставките се вземат в едно и също количество, смесват се, излива се в готовата бутилка и се разклаща добре.
Използвайки тампон, ние обработваме гърба и другите области. Не втривайте разтвора в кожата.
Приложението трябва да е леко и повърхностно. След това носете леки дрехи и си лягайте.
Първите признаци на облекчение ще бъдат видими след две сесии. За да се отървете от ишиас, натъртвания и миозити, трябва да преминете курс на лечение, което е точно 15 процедури, извършвани през нощта, за предпочитане в рамките на един ден.
Лекарство при болки в коленете: Бързо възстановява костите и ставитеМного хора се сблъскват с проблеми, свързани с болки в ставите, гърба, краката и коленете, поради ло…Sep 24 2019vijti.com

Малко за ползите от алуминиевото фолио
Първият човек, който изобрети и приложи фолио на практика за лечение на радикулит, подагра, остеохондроза и студени симптоми, беше д-р Вилхелм Райх. Той разработил уникална техника.
Нейната същност е, че фолиото, приложено към източника на болка с лъскавата страна, е способно да отразява импулсите в меридиана, с който те излизат. Този процес влияе положително върху болния орган, като премахва болезнените усещания.
Всички, които са загрижени за ставите, трябва да обвиват възпалените части с алуминиево фолио, да го притегнат с помощта на кърпа или превръзка и да прекарат няколко часа с него. Болката ще намалее, възпалението ще премине.

Грижа за кожата
Много хора се притесняват за грубата и твърда кожа на краката си. Грубата кожа може да причини много неудобства. Това е не само визуален дефект, но и източник на неприятна миризма, придружен от появата на пукнатини и мазоли, които причиняват болезнени усещания при ходене.
Първият метод за поддържане на петата е свързан с използването на водороден пероксид. В малък съд, трябва да излеете 1,5 литра много топла вода, добавете 4 супени лъжици пероксид и потопете краката си. След кратко време ще дойде усещане за изключителна лекота и чистота на кожата на краката. За подобряване на ефекта има смисъл допълнително да се лекуват краката с пемза и да се мажат с бебешки крем.

Друг метод за елиминиране на груби кожни наранявания и пукнатини е използването на глицерин и ябълков оцет. Една супена лъжица оцет от 9% трябва да се смеси със същото количество глицерин и да се третира с тази смес долната част на краката. След това трябва да увиете всеки крак с полиетилен, да поставите чорапи и оставете поне три часа. Преди да приложите тази маска, е важно да накиснете краката си в топла вода, като добавите морска сол. Оптималното съотношение е чаена лъжичка сол на литър топла вода.
Източник: lekuvai
Цял живот сме мили неправилно косата си: 12 съвета от лекарТакава проста и позната процедура като измиването на косата много от нас правят неправилно, пише zdr…Sep 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!