Забравете за скъпите илачи, има много ефикасни природни средства при проблеми с простатната жлеза

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рецепта 1: Приготвя се смес от ситно надробени 40 г дребноцветна върбовка, 120 г леска, 40 г невен и по 100 г гръмотрън и котешка стъпка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 мл вряла вода. Оставя се да кисне 1 час и се пие по 4 пъти на ден преди ядене по 150 мл. Лечението продължава най-много до 3 месеца.
Този билков чай укрепва и възстановява простатната жлеза. Намалява риска и от нарушения във функциите на отделителната и половата система, защото билките в него съдържат сапонини, танини, органични киселини, фитостероли и биологично активни вещества.
Чаят от тиквени семки е безценен: Чисти кръвоносните съдове и предпазва простатата, но се приготвя с този трикТиквата е изключително вкусна и здравословна храна. Ползите от семките също не са за пренебрегване, …Mar 10 2019vijti.com

Рецепта 2 (при задържане на урина; Марийка Гунчева, Белослав): Приготвя се отвара от лайка, която се изсипва в съд с гореща вода. Върху него се поставя дървена дъска така, че да пропуска парата, като болният, добре загърнат в топла завивка, сяда върху нея. Издигащата се пара оказва затоплящо и отпускащо действие. Тези седящи бани са изключително благотворни. Стимулират диурезата и спестяват срещата с уролог и неприятната сонда.
Рецепта 3 (при задържане на урина; Гено Куновски, Койнаре): Смесват се 2 супени лъжици белено тиквено семе от черна тиква, 2 супени лъжици пъпешово семе, 5-6 броя свила от царевица, 10 листа от лешник, 10 лешника, счукани заедно с черупките и 10 бобени шушулки. Всичко това завира в 300-400 мл вода за 5 мин. и се пие три пъти на ден по 100 мл.

Рецепта 4 (Тодорка Абрашева): 10 цвята от магарешки бодил (от ниския вид) се варят в 1 л вода. Пие се на гладно с малко мед 3-4 пъти на ден.
Рецепта 5 (при рак на простатата; Маргарита Таргова, Варна): Смесват се по 100 г стръкове невен и лепка. 2 супени лъжици от сместа се варят в 500 мл вода за 5 мин. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди хранене. Към отварата се добавя и сокът на ряпа, настъргана на пластмасово ренде.
Рецепта 6 (Иванка Колева): 1 чаена лъжичка нарязани стръкове от билката луличка се залива с 250 мл вряла вода. След като изстине, течността се прецежда и се изпива на 2-3 пъти през деня.

Рецепта 7 (Милчо Христов, София): Въглен от липово клонче се стрива на прах. В продължение на 7 дни се пие като кафе, като може и да се подслажда. Резултати се появяват след десетия ден на лечението.
Източник: десант
Шеф Петров обясни колко е полезен за здравето боровият прашецШеф Петров е „за“ използването на боров прашец в гозбите, дори смята да го добавя към ястията в него…Jun 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!