Шеф Петров обясни колко е полезен за здравето боровият прашец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Петров е „за“ използването на боров прашец в гозбите, дори смята да го добавя към ястията в неговото меню в ресторанта му, тъй като е много полезен.
„ДОКАЗАХМЕ ГЛУПОСТТА, ЧЕ БОРОВ ПРАШЕЦ СЕ ДОБИВА САМО В КИТАЙ ? !!
100% Прашец от Бял Бор…ух, тази година му хванахме опрашването…. Какво ли е ….Четете:
Над 260 биологично активни хранителни вещества – витамини, минерали, аминокиселини, флавоноиди, фитохормони и много други микроелементи, боровият прашец е използван в здравословното хранене, медицината и козметиката.
Милен Цветков се завръща на екран, стана ясно коя телевизия го искаЛипсвали му камерите, разговорите със зрители по телефона и екипа от подбрани от самия него хора Мил…Jun 2 2019vijti.com

Той е най-богатият източник на фито тестостерон, чийто здравословни нива, както при мъжете, така и при жените, е съпроводен с по-добър метаболизъм, повече чиста мускулна маса и по-малко мазнини, по-плътни и здрави кости, по-добра памет, повишено либидо, настроение и самочувствие. Той подмладява кожата и подсилва имунната система. Някои елементи в състава на боровия прашец го правят идеално детоксикиращо средство за клетките в организма.
Действия на боровия прашец:
Подсилва имунната система и осигурява защита от вируси.

Регулира функциите на стомашно-чревния тракт.
Осигурява защита и нормализира функциите на черния дроб.
Помага при лечение на заболявания на простатата и повишава либидото.
Регулира функцията на ендокринната система.
Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и регулира кръвното налягане.
Прочиства кръвоносните съдове и подобрява функциите им.

Регулира стабилността на кръвната захар.
Стимулира производството на инсулин.
Заздравява и овлажнява кожата.
Подобрява функциите на кората на главния мозък, което засилва паметта.
Благоприятства дейността на нервната система, дава енергия и лекота.
разрушена клетъчна мембрана, за максимално усвояване от организма.

При спортисти и хора, подложени на по-активни физически натоварвания, дозата може да бъде увеличавана.
Поради андрогенния характер и съдържанието на естествен боров тестостерон, органичният боров прашец не се препоръчва за деца и подрастващи.
…Защо да не слагаме на нашите гости малко върху прясното сиренце…Питам аз??“

Кратка справка показа, че изследванията са категорични – че съдържанието на различни хранителни вещества в прашеца многократно превишава тяхното съдържание в корените, стъблата и листата. Английското име на прашеца «pollen» идва от латинското “мощен, пълен с жизнени сили.” Никаква растителна храна не може да се сравни с прашеца по хранителна стойност. Цветният прашец е не само склад на генетичната информация, но и съдържа всички хранителни вещества, необходими за появата на нов живот: протеини, липиди, аминокиселини, въглехидрати, лигнин (най-добрите влакнини), нуклеинови киселини, микроелементи и витамини. Освен това, той е богат на биологично активни вещества като флавоноиди, различни ензими, пигменти и природни антибиотици (фитонциди).

Боровият прашец съдържа 268 хранителни вещества в природна форма и това го прави пълноценна храна и универсално лекарство. Приемът му осигурява на възобновителната функция на организма необходимите вещества, с които тя да работи и помага там, където е необходимо.
Източник: Клюки бг
Слави Трифонов подарява чрез томбола „Мерцедес“ и над 1400 вещи на световни звездиУникален жест към зрителите на „Шоуто на Слави“ реши да направи Слави Трифонов. Водещият ще подари л…May 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!