Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Близнаците започват нова глава в живота, благоприятно положение за Дева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Овенът ще трябва да опознае много и да общува с хората. С някои от тях няма да искате да говорите, докато други ще бъдат затворена книга. Казват, че огледалото на душата са очите. По тях можете да разпознаете героя . Овенът трябва да се възползва от тази възможност, за да опознае по-добре събеседника и да разкрие тайната на душата си.

Ева Веселинова проговори за бащата на близнаците, сложи край на грозна интригаEвa Вeceлинoвa прoгoвoри в интeрвю зa cпиcaниe „9 мeceцa“ зa мъжa дo нeя, чиятo caмoличнocт вce oщe …Apr 14 2021vijti.com

Бъдете внимателни, когато става въпрос за пари и работа тази седмица, но това не означава, че нещата са лоши. Напротив, Овенът може да посещава нови идеи, на които трябва да се даде ход, а не да бъдат скрити от любопитни очи. Време е да покажем на другите как умът на представителите на този знак може да бъде многостранен и невъобразимо широк.

Телец

Тази седмица ще бъде идеалното време за възстановяване. Можете да работите, но е по-добре да промените обстановката, да се отпуснете и може би дори да си вземете почивка. Телецът навлиза в период, когато духовните търсения стават по-важни от притесненията за работа и любов. Звездите ще помогнат за преосмисляне на всичко наоколо, всичко, което се е случило и това, което само се очаква.

Почивката ще помогне за възстановяване на аурата и биополето . Също така в този Телец ще бъде подкрепен от приятна комуникация, забавление със семейството и приятелите. Новите запознанства ще бъдат полезни за тези, които все още са самотни. Звездите ще увеличат харизмата и очарованието на тези хора, ще им помогнат да придобият увереност и сила да продължат напред.

Близнаци

Близнаците започват нова глава в живота. Енергията претърпява промени и същото се случва и с мирогледа. Много промени могат да бъдат скрити и Близнаците ще научат за тях малко по-късно. Основното нещо е да не се паникьосвате и да помните, че понякога промените в живота са просто необходими.

В периода от 12 до 18 е препоръчително да се почисти къщата от негативна енергия . Родните стени ще бъдат най-важното място за Близнаци, защото всички финансови и любовни потоци ще бъдат съсредоточени там. Можете да сключвате сделки и да купувате стоки през интернет, както и да се запознаете в социалните мрежи.

Рак

Звездите и планетите ще бъдат изключително чувствителни към промените в настроението и начина на мислене на Рака. Това означава, че законът за привличането ще действа двойно активно. Можете да си позволите да мечтаете, да мислите за бъдещето, но само в положителен смисъл. Няма нужда да се ровиш в миналото, разкривайки стари рани и преживявания.

Тази седмица ще бъде изключително необичайна за много Раци. Някой ще трябва да решава извънредни проблеми и задачи, докато някой ще може да усеща по-силно любовта на близките. Във всеки случай звездите и планетите ще се опитат да изпълнят мечтите на тези хора. Препоръчително е да не приемате сериозно критиките на други хора, особено от непознати.

Лъв

Лъвовете ще искат повече пари тази седмица, повече внимание на противоположния пол, повече успех. Тези желания трябва да бъдат подкрепени с дело и самочувствие. Експертите съветват да спазвате важните правила за набиране на пари . Всеки, който е фокусиран върху бизнеса, по-добре е да не пада духом, ако нещо не се получи от първия път.

В областта на любовта и общуването Лъвът ще има нужда от повече търпение. Много хора ще бъдат източникът на много важни житейски преживявания, които ще бъдат изразени в звукова критика или коментари. Не е нужно да реагирате остро на това, ако искате да останете приятели и колеги. От 12 до 18 май също е полезно да се занимавате с учене, придобиване на знания.

Дева

Звездите и планетите ще бъдат в много благоприятно положение за Дева. Това ще се изрази в прилив на сили и късмет. Девите трябва да поемат всички най-важни неща и да не се страхуват да опитат себе си в нещо ново. Това е време на открития и приятни изненади. Логиката е добра, но сега е важно да се разчита и на интуицията, която ще помогне за укрепване на специални талисмани .

Най-благоприятните дни от седмицата са четвъртък и петък. На 14 и 15 май можете спокойно да създадете нови запознанства, както и да прехвърлите връзките на ново ниво. Можете да се срещнете с родителите на другата половина, да планирате сватба или годеж. Това е идеалното време за запознанства и романтика, флирт и търсене на любовно вдъхновение.

Везни

Тази седмица Везните имат много проблеми, с които да се справят. В тази връзка е препоръчително винаги да поддържате добра форма . Ако си позволите да загубите мотивация, успехът ще изчезне. Време е да се съсредоточите върху себе си, близките си, забравяйки за околните. Трябва да се научим да казваме „не“ на всеки, който е свикнал да иска помощ и да не дава нищо в замяна.

От 12-ти до 18-ти трябва да се занимавате с домакински задължения и да помните всичките си задължения. Не отлагайте нищо за по-късно. На работа и в бизнеса е желателно да действате възможно най-хармонично с колеги и партньори. Може би тази седмица Везните ще успеят да реализират дългогодишните си амбициозни планове.

Скорпион

Скорпионите трябва временно да си направят почивка във връзка, която не им подхожда. Важно е да запомните, че някои проблеми в любовната сфера са неразрешими и са резултат от ниска съвместимост с човек. Във връзки с роднини или втората половина на Скорпионите могат да се очакват трудности.

Всеки, който има чувството, че всичко се руши наоколо, трябва да се възползва от съветите на астролозите за всеки ден как да стане по-късметлия. Скорпионите се нуждаят от някой позитивен и оптимистичен – човек, който се прегръща и казва, че всичко е наистина страхотно, слуша и разбира.

Стрелец

Тази седмица, особено в самото начало, звездите и планетите ще бъдат в много благоприятно положение. Това ще позволи на Стрелеца да програмира енергията си за успех . Просто трябва да си казвате по-често, че всичко ще се получи, всички остри ъгли ще бъдат изгладени. Вярата в собствения си успех мотивира по-добре от всичко друго.

Не забравяйте за отговорностите си у дома и на работното място. Напълно възможно е да е възможно да осъзнаете онова, за което Стрелец дълго време е мечтал. Можете също така да си вземете почивка от правенето на нещо, почивка от връзка или преумора. Тази седмица е идеална за релакс и глобална промяна на обстановката.

Козирог

Тази седмица се очаква стабилност за Козирозите в любовната сфера. Най-важното е да избягвате публични кавги и да не псувате като цяло. Също така не трябва да пренебрегвате молбите на любим човек за помощ. Същото важи и за приятели, роднини, колеги.

Звездите и планетите са възможно най-креативни, така че е време да намерите вътрешна хармония с помощта на седем важни стъпки . Козирозите могат да си вземат почивка или да отидат стремглаво на работа, да бъдат сами със себе си или в компанията на любими хора. Изборът е само техен. Остава само да се вслушат в гласа на сърцето, който определено няма да ги измами.

Водолей

Време е Водолеите да се научат как да привличат това, което искат в живота си, с помощта на банално самочувствие и оптимизъм. Законът за привличането ще бъде актуален тази седмица . Можете да си позволите да мечтаете, да мислите за утрешния ден и да забравите за нараненото. Такъв подход към живота ще се отрази добре на късмета и настроението на тези хора.

Чувството за дълг, което може да скочи във Водолей по-близо до четвъртък или петък, е сигнал, че е време да се заемем с неща, които вече не могат да бъдат отложени. Възможно е едно от тези неща да е почистване на къщата. Трябва да подредим нещата, да се отървем от боклука. Това ще позволи на енергийните потоци да циркулират свободно.

Риби

Любовната сфера ще стане основна за представителите на този Знак. Успехът ще се усмихне на всички, както самотни, така и семейни Риби. Основното нещо е да не чакате времето край морето. Можете също така да използвате най -добрите камъни, за да привлечете късмет в тази област. Разговорите с хората ще бъдат чудесен начин да направите разликата и да спечелите положителна енергия.

Възможно е до края на седмицата да започнат да се появяват различни дребни неща, които ще разстроят Рибите. Меланхоличното отношение към това ще донесе много повече проблеми, така че е най-добре да останете в добро настроение, независимо от всичко.

България скърби. Погребват Таня с 2-годишното й дете на рождения й ден. След дни трябваше да роди близнаци22-годишната жена, която загина в катастрофа заедно с 2-годишната си дъщеричка, само дни преди да ро…Mar 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!