България скърби. Погребват Таня с 2-годишното й дете на рождения й ден. След дни трябваше да роди близнаци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
22-годишната жена, която загина в катастрофа заедно с 2-годишната си дъщеричка, само дни преди да роди близнаците, с които била бременна, ще бъде погребана точно на рождения си ден.

Това разказаха нейните роднини от село Габаре, които са потресени от жестоката трагедия, съобщи Нова телевизия.

Две деца оставя хубавата Бонка, която загина при катастрофа до село ВедринаСмъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе много хора в града. Бонка Бонева е издъхнала в б…Jan 14 2021vijti.com

Както вече беше съобщено, колата, която се заби в дърво край Бяла Слатина, е шофирал бащата на децата – неправоспособен и криминално проявен 35-годишен мъж, който след дни трябвало да влезе в затвора за това, че карал без книжка неведнъж.

Близките разказаха, че Таня не искала да се качи в колата на мъжа, с когото имала връзка, но той я принудил. Искал да се забавлява за последно преди да го вкарат зад решетките.

След като пил много на панаира в Бяла Слатина, Камен тръгнал да връща жената и децата към Габаре, но на 1 километър от табелата колата се врязала в крайпътно дърво.

2-годишното момиченце загинало на място. Бременната Таня била тежко ранена, но пияният шофьор дори не потърсил Спешна помощ или полиция. Сигнал за инцидента подал човек, който минавал от там и видял автомобила извън пътното платно. Така е възможно да е изпуснат шансът жената и бебетата й, които трябвало да се родят другата седмица, да бъдат спасени.

Дори в Спешния център мъжът продължил да се държи неадекватно и твърдял, че е шофирала жената, опитвайки се да прикрие вината си.

Задържан и се очаква съдът да му наложи постоянен арест. По данни на МВР той е номер 6587 сред заловените да карат без книжка от началото на годината.

Огромно щастие в семейството на загиналото бебе при катастрофата с МестанСемейството на загиналата в зверската катастрофа с Лютви Местан Еджрин се е сдобило с нова рожба, съ…Feb 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!