Глория закопа зетя и Симона в ефир: „Добре че имат две баби да гледат детето!“ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар в социалните мрежи да демонстрират перфектни отношения, явно в действителност нещата около Глория , дъщеря ѝ Симона и бащата на внучката ѝ, Даниел, не са изобщо толкова розови. Гранд-дамата на поп фолка захапа младите родители в национален ефир рано тази сутрин и издаде неподозирани детайли от съвместното им съжителство .

Всеизвестно е, че  Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев се натрапиха да живеят в къщата на певицата, след като не успяха сами да се справят след раждането на дъщеря им с нейното отглеждане и плащането на сметки.

Глория се появи в сутрешния блок на Нова телевизия и си пролича, че има неща при младото семейство, които я изкарват извън релси.

Изпълнителката на ‘Феникс“ заговори за акостичния концерт, който направи с Дани Милев и дъщеря си навръх Великден.

Глория внучка

„Надявам се феновете да са харесали концерта. Едвам събудихме Симона да стане и да пее. Тя си е такава, добре че имат две баби да гледат детето. Обичат да си поспиват докъм 3 следобед. Казвам „Обичат’, защото не само тя го прави“, с това Гло подчерта бездействието на зет си, който не работи и живее като готованец в нейния собствен дом.

Глория е поела всички разходи, а изглежда на нея се пада честта и да се грижи за своята внучка, докато Симона и Даниел спят по цял ден и пет пари не дават за детето, коментират от БЛИЦ.

внучката на Глория

„Щастлива ме правят новите проекти, новите песни. На всички артисти тази пандемия не ни подейства добре. Нас първи ни затвориха и последни ни отвориха, преживях го много трудно. Новите песни ме карат да се чувствам добре, да съм жива. Контактът с публиката е незаменим. Родена съм с това признание и искам това да продължа да правя“, заяви Глория, която в края на 2020 година се сблъска с китайския вирус и дори се наложи да бъде хоспитализирана.

Симона Загорова бебе

Фолк звездата прекара доста тежко вируса. Притеснила се силно, когато се наложи и нейната майка да постъпи в болница с положителен тест и влошено състояние. Бременната по това време Симона пък пипнала друг грип, което още повече засилило притеснението на Глория. „Едвам се събрах. Лекарите ме успокояваха, че съм силна и ще го мина. Приятелите ми ме подкрепяха. Мис Бони беше неотлъчно до мен, показа смелост, в него са събрани 10 мъже, притежава такава мъжественост, каквато другите само претендират, че имат“, спомня си тя за трудния период.

„В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря“, каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански.

Глория и Симона спретнаха приказна погача за бебе Галина – вижте невероятната украса (Снимки):Малката внучка на Глория се роди на 25 февруари и ето че дойде време за най-важния ритуал след ражда…Apr 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!