Тъжна вест: Майка и син се задушиха и починаха докато варят зимнина

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Нещастен случай, при приготвяне на зимнина, е вероятната причина за смъртта на 51-годишна жена и 27-годишния й син в Търговище. Телата им били намерени в апартамента им в сряда следобед, след като съседи подали сигнал, че не са ги виждали от дни, а от жилището се носи стряскаща миризма. Майката лежала в коридора до кухнята, а синът й на пода в спалнята.

Ловецът на бежанци Динко Вълев се размина на косъм със смъртта: Ямболският мачо пострада лошоНа косъм със смъртта се размина ловеца на бежанци Динко Вълев. Ямболският мачо пострадал при зловеща…Oct 4 2019vijti.com

Предполага се, че са станали жертви на нещастен случай, тъй като по телата нямало никакви следи от насилие. Жилището, което било на 4 етаж, било заключено. Прозорците и терасата затворени.

На терасата обаче имало котлон, захранван от голяма газова бутилка. На него бил сложен казан с буркани със зимнина, които обитателите на дома стерилизирали. При огледа било установено, че водата била почти извряла. Вратите към спалнята и кухнята обаче били отворени.

Предполага се, че майката и синът са се задушили, вдишвайки въглероден окис. Смъртта им е настъпила 7 дни преди да ги намерят, сочат досегашните данни. Направена е аутопсия и са взети съответните проби за анализи и експертизи. И майката, и синът били едри хора. Жената била безработна, а младият мъж работел във фирма за безалкохолни. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура в Търговище.

Струваше ми скъпо да разбера: Магия за смърт, или каквато и да била друга, може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначенаЗдравейте,мили хора!
Аз съм една от многото,които не са си представяли,че ще пишат в този прекрасен …
Oct 8 2019vijti.com

Източник: Блитз

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!