Огромни оранжерии с канабис на площ от 2 декара край Скравена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полицейската операция срещу престъпленията с наркотични вещества е проведена на 8 октомври на територията на Софийска област. Действията са осъществени от криминалисти на ОДМВР- София, колегите им от РУ- Ботевград, под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. В хода на операцията, в района на бетонов възел в с. Скравена, са установени четири парникови оранжерии с канабисови насаждения.

Разбулиха мистерията с текстовете в Библията, които препоръчват употребата на канабис. Ще се озадачите като разберете каква точно е истинатаТогава Господ рече „Вземи масло и помажи мнозина с… канабис“, а доказателствата за това се съдържа…Nov 14 2018vijti.com

В момент на полагане на грижи за растенията на място са задържани 33-годишен варненец, 24-годишен мъж от ловешкото село Умаревци и 22-годишна от Гоце Делчев.

От оранжериите, разположени на площ от около 2 декара, и оборудвани с вентилационна система и капково напояване, са иззети над 3500 стръка канабисови растения, различни видове торове и суха растителна маса, реагираща на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство. Вчера тримата задържани са привлечени в качеството на обвиняеми. С прокурорско постановление им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Действията по разследването продължават.

Нещо в електронните цигари убива пушачите: Забраняват ги из цял святПоредица фатални инциденти от последните седмици повдигат сериозни въпроси относно безопасността на …Sep 19 2019vijti.com

Източник: Новините.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!