Ловецът на бежанци Динко Вълев се размина на косъм със смъртта: Ямболският мачо пострада лошо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На косъм със смъртта се размина ловеца на бежанци Динко Вълев. Ямболският мачо пострадал при зловеща катастрофа с любимото си АТВ, научи HotArena.
„Моят живот е адски динамичен. Постоянно съм на ръба. Преди няколко дена претърпях много лошо падане с АТВ, с над 100 км в час. Слава на Бога, съм жив и здрав”, казва Динко в социалните мрежи. Той не разкрива подробности за катастрофата, но гледа положително на нещата, пише „България днес”.
Тя се казва Весела – жената, която успя да промени и кротне Динко Вълев и да го направи бащаВесела успя да промени коренно Динко Вълев! Скандалният Динко Вълев от Ямбол, който стана известен к…Jan 21 2019vijti.com

„Няма да се оплаквам и съм казал: По-добре да умра от тези машини, отколкото от наркотици. Както искате, така го разбирайте, но за мен най-долното е човек, който употребява!!!!”, категоричен е ямболията.
Ловецът на бежанци е извадил късмет, тъй като е останал невредим въпреки високата скорост, с която е карал АТВ-то.
Не такъв късмет обаче имаше Динко, след като обезобрази златния си мерцедес за 350 000 лева. Тежкотоварен автомобил забърсва тузарската кола на Динко на пътя между Ямбол и Сливен.
Камионът му пресича пътя, а ловецът едва успява да предотврати сблъсъка от зловещия удар. Цялата предница на мерцедеса е смачкана като хармоника.

Уникалната кола, която е модел от 2019 е напълно съсипана. Самият Динко е откаран в близката болница със стабилно състояние, но имаше проблеми с дишането след сблъсъка.
През март тази година 65-годишен шофьор пък удари леко любимото му „Кубче”—Мерцедес G-класа, тунингован в „Брабус”.
„Спирам на червен светофар, а този дядо случайно забрави да спре”, лаконично коментира катастрофата Динко.
След като потроши няколко автомобила Динко все още може да се утеши с пожарната или танка, които има. И да се похвали с поредна придобивка — спортен „Мерцедес”.

Припомняме, че Военна прокуратура разследва при какви обстоятелства ловецът на бежанци Динко Вълев е придобил от армията ни танкове, които са в движение. Та нали законът изрично забранява цивилни граждани да разполагат с бойни машини? „Вълев е закупил танкове, продадени първоначално през 2008 г. на частна фирма чрез търг от Министерство на отбраната, чрез изпълнителна агенция „Държавна собственост на МО”. Всеки купувач на такава специализирана техника обаче декларира пред компетентните органи, че няма да я използва за друго, освен като музеен експонат.

Динко сам е ремонтирал и привел в движение два танка. За това може да му се търси съдебна отговорност”, сподели пред репортер на „Уикенд” източник от Военна прокуратура.
Източник: Хотарена
Военна прокуратура спипа натясно ловеца на бежанци Динко, тече разследванеВоенна прокуратура разследва при какви обстоятелства ловецът на бежанци Динко Вълев е придобил от ар…May 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!