Струваше ми скъпо да разбера: Магия за смърт, или каквато и да била друга, може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Здравейте,мили хора!
Аз съм една от многото,които не са си представяли,че ще пишат в този прекрасен сайт и ще имат нужда от вашата помощ.
Но така или иначе и това се случи.
Ще се постарая да бъда максимално конкретна и да не ви отекчавам с излишни подробности.
Историята е следната…
Тази жена се нуждае от съвет: Магия ли имам, проклятие или полудявамКазвам се А. На тридесет години, кръстена съм. Преди четиринадесет години изпадах в подобно състояни…Oct 3 2019vijti.com

Преди 3 години смятам или смятах(вече не знам),че съм намерила мъжа на живота си.И не само мъжа,а своята половина. Половинката,която всеки търси.Смело мога да кажа,че всичко беше като в приказките.
Но…какво се случи и то благодарение на моето тотално невежество. От дума на дума разбирам, че в неговото семейство е била направена магия за смърт и това е факт. Баща му умира скоропостижно, при положение,че човека цял живот си е бил здрав,водил е изключително здравословен начин на живот.Човека си отива буквално за дни.С останалата част от семейството се случват един куп неприятности.И всичко това се случва 5-6 години преди да се запозная с човека.

Разбирайки за всичко това,аз като една самонадеяна девойка решавам ,че имам смелостта и куража да намеря магията,да я унищожа,смятайки,че с тези мои действия и положителната енергия,която влагам нещата ще се оправят.
Е да,ама не.Майка ми и моя човек ме предупреждаваха,да не се занимавам с тези неща.Казваха,че е опасно,че не съм аз човека,който трябва да се захваща.Между другото само за инфо да споделя.Магия за смърт, или каквато и да била друга може да се премахва само от самото семейство, за което е предназначена. Всеки друг,който се захване рискува цялата отрицателна енергия, заложена в магията да падне върху него.Така стана с мен.

Беше ни казано на мен и човека,къде да търсим.Аз в началото много не вярвах,че нещо изобщо ще намерим.Точните думи на жената,която ни каза бяха: „До дърво,до пътека „.В двора на човека тръгнахме да ровим около дърветата,които бяха доста.Вече беше почнало да се свечерява,ние нищо не намерихме.И всъщност почти се бяхме отказали и решихме,че жената ни е излъгала.Прибирайки се до входа забелязах едно не много голямо дръвче.Около него имаше шума.И казах: „Дай да пробваме и тука и ако нищо не стане се отказваме. „Разровихме и какво мислите намерихме.Нещо приличащо на папирус.Нещо обвито с гадни черни конци,прилежно обвито,в найлони,а в найлоните нарихме омотани конци с нещо гадно черно отвратително.

Зарадвахме се че сме го открили.Отидохме до реката и го хвърлихме,както ни беше казано.
Но истината,е че радостта ни беше краткотрайна.Буквално дни след като намерихме въпросната гадост започнаха проблемите един след друг.Предполагам знаете,че човек попаднал под въздействието на черна магия,просто се преобразява.Той е всичко друго но не и себе си.Така стана и с нас,без да се усетим.И така две години.В последствие разбрахме,че просто не е трябвало аз да се занимавам с това.
Проблемите наистина станаха много,с човека се чувствахме като в омагьосан кръг.

Наскоро неиздържахме и се разделихме поне за известно време,просто за да вземем въздух.
Въпроса ми към вас,мили хора е:Знете ли начин за пречистване и окончателно премахване на концентрираната отрицателна енергия.И аз,която не беше моя работа да се занимавам,какво трябва да направя?Вече знам,че това беше грешка,но как да поправя стореното?Онази гадост вече я няма,ние я унищожихме,но как да се пречистя,и него как да го пречистя?
Аз и той се обичаме,и сега след всичко преживяно искаме да намерим изход и да се спасим.

Но как???Знам ,че трябва 40 дни да чет Киприяновата молитва и ше го направя.Има ли друго,което да сторим.Ние искаме да сме заедно,искаме да си имаме детенце.
Може би трябва да спомена,че всичко до тук написано той го знае,наясно е със ситуацията.Но той се чувства точно толкова безсилен,точно толкова в капан,колкото и аз.
Моля ви,помогнете ни да се отървем веднаж завинаги от тази дяволска история.
Благодаря предварително на всички!!!
Източник: Розали
Ясновидката Елка Стефанова: Минете по тялото си с яйце, за да видите имате ли магияЕлка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите дарби за откриване и неутр…Sep 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!