Почина Тони – спасителят на изхвърлените и малтретирани животни

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

На 21 юни внезапно е починал Тони Атанасов, мъжът който е помогнал за спасяването на стотици животни в беда. Тъжната вест е съобщена на страницата на Сдружение „Верен приятел“.

Кошмар: Братът на починалата родилка си отишъл на 20 годиниНа 20 години е загубила брат си издъхналата вчера 29-годишна родилка в болницата в Благоевград. Това…Jun 20 2021vijti.comАтанасов заедно с други доброволци бе създал приют за бездомни кучета в град Козлодуй, където грижа и лечение получават изхвърлени и изоставени, бити и малтретирани бездомничета. Много от които не намират осиновители, а техен дом остава приютът.

Близките на Тони Атанасов призовават делото му, създаване на спасителен център, да бъде завършено.

Поклонението ще бъде на 23 юни от 11:00 до 12:00 часа в родния му дом в село Хърлец.

Пълния текст, с който от „Верен приятел“ обявиха вестта за смъртта на Човека Тони Атанасов, публикуваме без намеса:

„С огромна скръб, натежали сърца и неутешима мъка съобщаваме, че вчера на 21.06.2021 г. ни напусна внезапно Тони Атанасов. Каквото и да кажем за него ще е малко. Човек с главно Ч и пример за подражание, посветил живота си на нежеланите и беззащитните… През живота си е помогнал на стотици хора и животни.

До сетния си дъх Тони беше лъч светлина и надежда озаряващ всички ни: че е възможно да живеем в една по-добра България. Увличаше след себе си хората и направи всеки докоснал се до него по-добър. Но той беше и нещо повече: любящ съпруг и много скъп приятел…

Тони Атанасов имаше една заръка към всички нас и не спираше да ни кара да обещаваме: да продължим делото му. Да завършим приюта. И ние ще го направим, нали приятели? Сега ще имаме нужда от вашата помощ повече от всякога – жива сила и доброволци.
Поклонението ще бъде утре от 11:00 до 12:00 часа в родния му дом в с. Хърлец.

Обичаме те, Тони! Благодарим ти за всичко! Ще те помним! Да е светло по пътя ти, приятелю!“

Изказваме искрени съболезнования на роднините и приятелите на Тони Атанасов. Поклон пред паметта му!

Източник: glasnews

15 годишна ученичка почина в болницата в Сливен след лечениеУжасна трагедия е станала в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен. 15-годишно момиче е починало след н…Jun 22 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!