Диана Найденова гази закона (СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тв водещата на „Карай направо“ Диана Найденова бе погната от зрителите на предаването, че се вози без предпазен колан, който според закона е задължителен. Журналистката без притеснения нарушава закона, алармираха в мобилното приложение „Гражданите”, видя Lupa.bg.

Мария Габриел: Европа ни уважава заради Бойко БорисовНамираме се в ключов момент за икономиката. България е поела пътя за еврозоната и Европа ни уважава …Jun 22 2020vijti.com

“Журналистът Диана Найденова се вози без колан! Правилата са за всички, особено за хора, които са обществен пример!”, написа млад мъж в приложението.

От доста време Найденова пътува в нарушение, като пренебрегва мерките за безопасност и не слага предпазен колан. Законът законът за движение по пътищата предвижда символичната глоба от 50 лева за нарушението.

Всяка събота журналистката разговаря с най-актуалните събеседници у нас. Идеята на предаването е гостът да стои зад волана, а докато пътуват из столичните улици, Найденова и нейният събеседник да си бъбрят непринудено.

Миролюба Бенатова: Не съм снимала в спалнята на БорисовЖурналистката Миролюба Бенатова реагира остро на думите на премиера Бойко Борисов по-рано днес, че д…Jun 18 2020vijti.com

ЛУПА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!