Миролюба Бенатова: Не съм снимала в спалнята на Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката Миролюба Бенатова реагира остро на думите на премиера Бойко Борисов по-рано днес, че дори тя е била в спалнята му и знае какво държи той там. По повод компроматната атака срещу министър-председателя с изнесени снимки от най-личното място в резиденция „Бояна“, включително на съдържанието в нощното му шкафче, той свика брифинг и обяви, че неколкократно е канил и журналисти там, за да покаже, че „и аз съм човек, и аз имам личен живот“.

Миролюба Бенатова: Ваши ли са парите в шкафчето, г-н Борисов? Не съм правила филм. Не знам дали има каса и какво има в нея. И не знам какво има в шкафчето. Спо…Jun 17 2020vijti.com

Борисов каза, че и Бенатова е правила филм там, но бившето лице на Нова телевизия се обиди и написа гневно послание в профила си във фейсбук: „Днес Бойко Борисов ме споменава в две лъжи. Не съм правила филм. Не знам дали има каса и какво има в нея. И не знам какво има в шкафчето“.

През 2012 г. Бенатова действително се озовава в дома на Борисов – в държавната резиденция. Тогава той е премиер за първи път. На първата корица на неизлизащото днес списание „Love Style“, той позира с китара и четка за рисуване. „Когато не мога да заспя, си дрънкам на китарата. Разучавам песни“, разказва Борисов тогава.

„Понякога рисувам. Имам статив и бои горе на терасата, пред спалнята. Подготвил съм си платно. Днес щях да рисувам“, казва пред Бенатова премиерът. В същото интервю Борисов разкрива, че той е бил инициаторът на раздялата с Цветелина Бориславова. И добавя: „С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза“, категоричен е Бойко Борисов, с което хвърля светлина върху сложната си връзка с банкерката.

Премиерът обаче загатва, че вече е намерил дама, която удовлетворява изискванията му. „Имам една госпожица, която ми е близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера“, разказва Борисов.

ГЕРБ дарява 20 хиляди лева за рождения ден на Борисов Премиерът получи подарък кортик от сръбския президент, хвали „24 часа“ Парламентарната група на Г…Jun 14 2020vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!