Диана Найденова гази закона (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата на „Карай направо“ Диана Найденова бе погната от зрителите на предаването, че се вози без предпазен колан, който според закона е задължителен. Журналистката без притеснения нарушава закона, алармираха в мобилното приложение „Гражданите”, видя Lupa.bg.

Мария Габриел: Европа ни уважава заради Бойко БорисовНамираме се в ключов момент за икономиката. България е поела пътя за еврозоната и Европа ни уважава …Jun 22 2020vijti.com

“Журналистът Диана Найденова се вози без колан! Правилата са за всички, особено за хора, които са обществен пример!”, написа млад мъж в приложението.

От доста време Найденова пътува в нарушение, като пренебрегва мерките за безопасност и не слага предпазен колан. Законът законът за движение по пътищата предвижда символичната глоба от 50 лева за нарушението.

Всяка събота журналистката разговаря с най-актуалните събеседници у нас. Идеята на предаването е гостът да стои зад волана, а докато пътуват из столичните улици, Найденова и нейният събеседник да си бъбрят непринудено.

Миролюба Бенатова: Не съм снимала в спалнята на БорисовЖурналистката Миролюба Бенатова реагира остро на думите на премиера Бойко Борисов по-рано днес, че д…Jun 18 2020vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!