Златните правила, които спазват богатите хора

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Знаете ли, че 88% от богатите хора четат книги най-малко 30 минути на ден? Когато видите някоя успяла личност, се питате каква е тайната на успеха и богатството. Друго, което успелите правят е да записват своите идеи, планове за деня и да се грижат добре за тялото си, както и:
Слушат повече, говорят по-малко
Това правило важи не само когато разговаряте с приятел. Слушането на нуждите на хората, също е важен момент в бизнеса. Ако не умеете да слушате и да вниквате в думите на вашия събеседник, как ще разберете какво иска той, от какво се нуждае… Не бива да забравяме, че комуникацията е ключът, а способността да слушате е част от нея.Ванга никога не греши: Съветите на пророчицата с които ще привлечете пари, богатство и късметАко искате да не преминава лош човек през прага ви и злото да не влиза в дома ви, а късметът да стан…Jun 11 2019vijti.com

Избират мъдро приятелите си
Много е важно с какъв кръг от хора се заобикаляте. Помислете дали вашите приятели са личности, които ви подкрепят и вярват във вас и идеите ви, дали ви помагат да се развивате или са такива, които постоянно се оплакват от живота, които ви подценяват, демотивират. Ако целта ви е да имате по-добро социално положение, в близките ви кръгове трябва да има поне една или две успели личности.

Знаят кога да спрат
Това, което знаем за богатите хора със сигурност е, че те работят много, но са се научили как да поставят граница между бизнеса и личното време за близките. Ако не искате да се изтощите емоционално и физически, да работите неефективно, опитайте се по-рядко да довършвате служебни дела у дома или да стоите в офиса до късно.

Не спират да се учат

Изобретения, иновации, технологии… Светът е динамичен. Ако искате да бъдете интересни, да достигнете вашите върхове и цели, не спирайте да учите нови неща, да развивате себе си като личности. Богатите правят това. Посещавайте безплатни лекции, курсове, семинари, запишете се на такива, които ще повишат вашата квалификация.

Имат източник на пасивен доход

Какво е общото между Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, покойния Стив Джобс? Помислете само за техните визии. Винаги са семпло, но удобно облечени, а имат големи суми в банковите си сметки, без излишна суета. Те не харчат всичките си спестявания за скъпи дрехи и придобивки, те инвестират в нови проекти. Доходите, основани на бизнес, инвестиции, дивиденти или недвижими имоти, могат да бъдат отличен източник на допълнителни средства.

Оценяват времето си

Времето е много ценно и богатите знаят как да го управляват в своя полза. Време за работа, забавления, почивки, обучения…Как да подредите огледалата вкъщи, за да забогатеете и да се радвате на голям късметВсички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не магически свойства. Те присъстват в много при…May 28 2019vijti.com

Източник: Аз-жената

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!