Как да подредите огледалата вкъщи, за да забогатеете и да се радвате на голям късмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички знаем,че на огледалата се приписват какви ли не магически свойства. Те присъстват в много приказки и са част от различни ритуали на вещици. Фън Шуи също вярва, че огледалата могат да повлияят положително или отрицателно на енергията в къщата.
Именно според това древно учение формата на огледалото трябва да се подбира много внимателно. Има значение дали то е кръгло или квадратно. За да бъде животът ви прекрасен обаче,е много важно да ги окачите правилно в дома си. Редно е да отбележим, че дори лека промяна в местоположението на огледалото в дома ви може да привлече огромни парични потоци към… джоба ви. Точно така. Оказва се, че наистина може да си докарате повече пари, ако оправите енергията в дома си именно с огледалата. Не вярвате? Просто опитайте!
Вещи на Лили Иванова се харчат за баснословни суми: Броиха луди пари за огледало с лично „послание” от неяЖивеем в измамно време и дали ще ни подлъжат ало-измамници или някакви други измамници, няма особено…Jan 7 2019vijti.com

Положителен ефект
Огледало задължително трябва да виси в коридора ви. Това е крайно задължително. Ако нямате коридор, то в антрето ви. Много е важно обаче то да не гледа директно към входната врата. В такъв случай може да се създаде „претоварване” на потока положителна енергия отвън. Ако нещо добро и светло иска да влезе в дома ви, то то ще се отрази в огледалото и няма да може да влезе.
Ако окачите огледало пред килера си, то то ще удвои богатството ви.

Добре е да слагате огледалата в посока север, тъй като много учения вярват, че именно на Север се намира богът на богатството и тази посока е положителна.
Ако имате сейф в дома си, то може да поставите огледало близо до него. Това би привлякло печалби и по-големи парични потоци към него.
Важно е огледалата в банята ви да са много добре поддържани – без пукнатини, петна или да има пукнатини. Добре е да са окачени на северна или източна стена. Това ще помогне за премахването на негативната енергия. Огледалата трябва да са много добре осветени!
Ако имате огледало в хола, то то трябва да бъде окачено на разстояние от 120 до 150 сантиметра от нивото на пода.

Само не и тук!
Югозападната посока е огнена. Ако сложите огледало на нея, то увеличавате възможността от конфликти и кавги в живота си.
Не се препоръчва в никакъв случай да слагате огледала едно срещу друго. Това ще увеличи тревожността ви.
По-добре е противно на повечето схващания, да нямате огледало в спалнята. Ако пък вече имате и не искате да се лишавате от него, то тогава по-добре то да не гледа към леглото ви. Човек в никакъв случай не трябва да се отразява в него по време на сън.

Бележка
Мийте огледалата колкото е възможно по-често (поне веднъж седмично). Смята се, че негативната енергия се насъбира на повърхността им.
Във всяко жилище трябва да има поне едно огледало, в което всеки един член на семейството да може да се огледа в цял ръст. Добре е да има свободно пространство над главата ви при оглеждане, защото това символизира духовен и финансов растеж.
Източник: jenata.blitz.bg

Подредете хола си така и ще жънете само успехи, очакват ви много щастие и благополучиеХолът е едно от помещенията, в които прекарваме голяма част от деня си, когато сме вкъщи. Той трябва…May 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!