Ванга никога не греши: Съветите на пророчицата с които ще привлечете пари, богатство и късмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако искате да не преминава лош човек през прага ви и злото да не влиза в дома ви, а късметът да стане ваш чест гост – сложете над вратата си кръст от клонки бъз.
Ако искате просперитет и добър късмет във всичко, на сутринта, ставайки от леглото, поставяйте първо десния крак, а след това левия. И никога не търсете втората обувка, ако първата е вече на крака ви. Първо ги намерете, след това ги обувайте.
Ако искате да дойде в къщата ви късмет, носете в дома си като талисман монети от други страни, но само от сребро.
Когато започвате ново начинание и искате успех, изчакайте новолуние и пренаредете мебелите в дома си. Късметът не след дълго ще ви застигне.
Голям късмет те чака, ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, не го пропускайКазват, че всеки предмет попива енергията на хората, до които има досег. Затова и не бива да се взем…Jun 10 2019vijti.com

Никога не оставяйте на масата не изядена филийки хляб, ако не искате да загубите щастието си. Парчетата хляб, дори изсушени или развалени, не може да се изхвърлят, иначе къщата няма да има просперитет. По-добре нахранете птиците и животните.
Ако късметът се обърне срещу вас, поръсете със сол всички первази в дома си. Нека солта стои, докато не се възвърне късмета ви. След това внимателно приберете солта, но не я докосвайте с ръце, изсипете я в торбичка и я занесете далеч от дома, а след това я заровете в земята.
Ако кажете на някого за късмета си, почукайте три пъти по нещо дървено и плюйте три пъти през лявото си рамо, за да не ви го вземе.
Ако сте се спънали с десния си крак, това вещае неприятности. За да ги избегнете, е необходимо да тропнете три пъти на земята с десния си крак и да кажете: “Махай се от земята, беда, далеч от мен.” Ако се препънете с левия крак, това предвещава късмет и щастие.

Ако искате да имате през цялата година пари, сметнете големите суми в навечерието на Нова година.
Ако се окаже, че късмета е далеч от парите ви, поставете на пода под килима в дома си малко мъх или водорасли, парите ще започнат да идват.
Броите пари, взимайте назаем и отпускайте заем само на сутринта (преди обяд). Ако го правите през нощта, парите няма да бъдат добре управлявани.
Ако подарявате на някого портмоне, не забравяйте да сложите в него една монета или банкнота – само тогава вашият подарък ще му донесе добро и парите в него ще бъдат управлявани добре. Да, и вие ще увеличите благосъстоянието си. По същия начин, не давайте празни торби, чанти, вази и други съдове, както и всякакъв вид посуда. Ако сте приели от някого за известно време чанта, тенджера, тиган, не ги връщайте празни – сложете нещо в замяна на това, което са ви дали назаем.

След залез слънце не трябва да давате пари от ръка на ръка, в противен случай може да се случи нещо лошо. Необходимо е да сложите парите на масата, или още по-добре, да ги хвърлите на пода на този, на когото ги давате.
Ако получавате пари, изчакайте до след новолуние, когато на небето видите новата луна, излезте навън и покажете на луната парите, които изваждате от портмонето или джоба си.
Когато в къщата ви се меси тесто или се пече сладкиш, в никакъв случай не можете да кълнете или да си мислите нещо лошо. В противен случай в къщата ще влезе беда.
Ако искате да се измъкнете от бедността, носете зелен кварц в портфейла си.

За да привлечете повече пари, носете постоянно в портфейла си тюркоаз. Само отвреме навреме е необходимо да го взимате в ръката си и да го затопляте.
Привлечете богатството с кварцов пръстен – тигрово или котешко око в златна или сребърна рамка.
Можете да привлечете богатството, ако постоянно носите всякакви бижута, изработени от топаз и карнеол в рамка от благородни метали.
Никога не поставяйте ключове върху маса или шапка и не сядайте върху масата – това вещае бедност.
Ако къщата ви има счупено огледало, за да избегнете проблеми, го изплакнете с вода и след това го заровете в земята. Ако в стаята, където сте окачили огледало, има болен от дълго време или се е случила кавга, или е имало друг вид проблеми, е необходимо да го избършете със светена вода.

Никога не оставяйте ножа в хляба, ако не искате да узнаете какво е бедност, нищета и глад.
Никога не давайте пари на бедните, които са ви отказали хляб и сол – или сами ще сте изложени на риск от изпадане в нужда. Също така, не давайте последните си пари, които са ви останали в чантата.
Когато купите нова чанта, поставете в нея за известно време скъпи златни бижута. Ще привлечете много пари и богатството ще дойде.
Ако искате да спечелите пари и не желаете да изпадате в дългове, никога не местете парите си от единия джоб в другия, не бройте пари в банка и не поставяйте чантата си на пода.

Сложете в чантата си, за да пазите парите си, листа мента и шепа канела. Ще привлечете парите към себе си.
Споделете с приятелите си тайните за спечелването на пари и привличането на късмет в живота!
Източник: Букварче
С тези три силни молитви ще забравите за всички лоши неща и ще се радвате на благополучие и късметМолитва за изцеление Господи Иисусе Христе, посети и изцели лежащия и страдащ от болестта си на одър…Jun 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!