Само една лъжица от тази смес на 6000 години пречиства кръвта и разбива всички болести още на клетъчно ниво

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само 2 съставки в мощно съчетание – тази рецепта е на повече от 6000 години! За чудодейната смес се споменава още в Древна Гърция и Близкия изток. Препоръчваме ви да я опитате и вие – редовната й консумация повишава имунитета и има оздравяващо действие върху организма на много нива.
За този лечебен деликатес се споменава още в „Илиада“ на Омир, наречен е Intrion. Това е невероятно вкусна смес, която в същото време има добри лечебни свойства. Комбинацията от тези две съставки е истински Граал на полезни вещества и между другото съдържа: цинк, желязо, фибри, магнезий, калций, мед и редица витамини, особено от група В, и почти всички ключови съставки са необходими за здравето и функционирането на тялото.Листата на ореха са дар Божи: Особено през май и юни лечебната им мощ е огромнаОрехът е безценен дар на природата. Ореховите плодове не са единствените полезни и лечебни части на …Jun 5 2019vijti.com

Според проучването сместа е ефективна за регулиране на мазнините в кръвта, особено на LDL и HDL холестерола.
Освен това успешно премахва аритмия, регулира високото кръвно налягане и подобрява кръвообращението и лимфната циркулация.
Тя ще ви даде необходимата енергия и сила за напрегната и физическа работа.
Проучванията показват, че редовната употреба на тази смес може да реши проблеми като хроничната умора, тревожност и депресия.
Тази комбинация има голям ефект върху хроничния стрес само след 3 седмици редовна употреба.

Ново проучване, публикувано в Journal of Clinical Nutrition, потвърждава, че тази смес е ефективна за намаляване на депресията, атеросклерозата, множествената склероза и високото кръвно налягане.
Сместа съдържа 182 елемента, които са полезни за здравето на тялото и по-специално притежава висока концентрация на антиоксиданти, които предотвратяват развитието на рак и други сериозни заболявания на клетъчно ниво.
Само една или две супени лъжици от сместа преди важно събитие ще ви дадат силна и трайна енергия и ще бъдат мощно гориво за здравето на цялото тяло.

Силно препоръчваме да опитате тази рецепта и да я консумирате редовно.
Оригинална рецепта
Съставки:
– 300 грама тахан (сусамов)
– 300 грама натурален мед

Приготвяне:
Смесете тахана и меда в купа. В процеса на смесване можете да добавите шепа нарязани орехи, бадеми, фъстъци или лешници по ваш вкус.

Сместа се поставя в стъклен съд и се съхранява в хладилник за 1-1,5 месеца.

Бъдете умерени при употребата на тази смес, тъй като тя е мощна енергийна и витаминна „бомба“.

Децата се нуждаят само от 1 чаена лъжичка на ден, възрастните – от 1 или 2 супени лъжици, но не повече.Лечебната смес на руската лечителка Джуна: Само с три съставки, а излекува хиляди хораТази рецепта стана популярна, благодарение на руската лечителка и астроложка Джуна
В Русия лечебната…
Apr 16 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!