Лили Иванова плашещо слаба

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Примата под критичните 40 кг, харчи само по 2 лв за вечеря
Лили Иванова е отслабнала драстично и е паднала до критичните 40 кг.
Още по-вталената й фигура имаха шанса да видят почитателите й в Пловдив, където преди седмици тя изнесе грандиозен концерт в Античния театър. Самата Лили признава, че е свалила 3кг, за да е в перфектна форма на сцената. Гранддамата се пошегувала с публиката, че заради тях е гладувала цяла седмица.

Лили Иванова изпрати най-пищния венец за проф. Вучков: Примата прости на театроведа в смъртта, след като двамата бяха смразени близо десетилетиеСред стотиците букети и жалейки на поклонението пред тленните останки на емблематичния общественик п…Sep 27 2019vijti.com

Всъщност отказът от храна е част от нейните железни ритуали преди излизане на сцена от зората на нейната кариера. В последните години обаче Лили поддържаше по-здравословно тегло между 43 и 46 килограма. Тя обаче стопила тези килограми над 40-те със спартански режим и визията й вече е буквално на ръба на анорексията.

Иванова неведнъж е признавала, че няма нещо, което да я накара да наруши спартанския си режим. „Ям всичко, но умерено. Моят избор е да изглеждам така. Меря се всеки ден и ако съм качила няколко грама, на следващия ден ги смъквам“, признава звездата.

Тя се старае задължително да е гладна преди да излезе на сцена и затова си позволява само няколко белтъка, не и жълтък. Тя обръща специално внимание и на добрия сън. Отдавна и не пазарува храна за вкъщи, а праща на шопинг шофьора си. Тъй като хапва в много малки количества, изчислила, че за вечеря дава едва по 2 лева на ден, предават от Ретро.

Лили Иванова се подложи на поредица разкрасителни операции, свали 40 години от ЕГН-то СНИМКИЛили Иванова е неразпознаваема! Примата се опъна след серия разкрасителни операции, благодарение на …Sep 21 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Според очевидци маршрутка е изскочила пред лека кола, което за…
error: Content is protected !!