Разстреляната Станка се оказа депутатска дъщеря

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Откритата застреляна с куршум в главата в четвъртък вечерта в София Станка Марангозова се оказа депутатска щерка. 46-годишна жена, за чиито афери БЛИЦ вече съобщи, е наследничка на депутатът от БСП в 38-ото Народно събрание д-р Кънчо Марангозов.

Аферите, в които бе замесена застреляната снощи Станка МарангозоваСтанка Марангозова, за която се твърди, че е жената, която тази вечер беше открита застреляна в кола…Oct 10 2019vijti.com

Депутатът бе и началник на бургаската болница и дългогодишна „емблема” на социалистите в морския град. БЛИЦ припомня, че д-р Марангозов издъхна през 2015 г. на 71-годишна възраст след продължително боледуване. Освен като един от най-добрите акушер – гинеколози, той бе запомнен и като дългогодишен главен лекар на МБАЛ-Бургас.

Д-р Марангозов бе автор и на книгата, която разказва историята на лечебното заведение. История, в която той заема своето достойно място. Д-р Марангозов бе общински лидер на БСП в най-мрачните за Столетницата години в зората на демокрацията. Народен представител от БСП в 38-ото НС.

До последния си дъх остана верен на идеята за социалната справедливост. Последните пет години преди кончината му обаче докторът се затворил у дома си заради тежката диагноза Алцхаймер и дори в това състояние успяваше да си даде ясна сметка, че не бива да прави лошо впечатление на съратниците си. Това бе причината да не се появява на публични места.

Първа версия, коя може да е застреляната жена в „Младост“Жена с прострелна рана в главата е била открита в автомобил, паркиран пред блок 18 в столичния жк „М…Oct 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!