Лили Иванова се подложи на поредица разкрасителни операции, свали 40 години от ЕГН-то СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова е неразпознаваема! Примата се опъна след серия разкрасителни операции, благодарение на които е свалила поне 40 лета от своите 80 според официалното й ЕГН, издаде пред Lupa.bg близък познат на естрадната звезда. Новата визия вечната Лили показа на концерта си в Пловдив на 17 септември.
„Лили сякаш е друг човек, не можеш да я познаеш, ефектът от играта на скалпела е поразителен.
Вижте нейна снимка отпреди два месеца и ще откриете разликите”, обясни нашият информатор.
На 24 април примата отпразнува своя пореден рожден ден. Според годината на раждането ѝ, която официално е посочена като 1939 г., тя стана на 80. Лили Иванова е родена в град Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна и по-късно започва работа като медицинска сестра.
Лили Иванова е същинска врачка: Сама прави сложни изчисления, за да предизвика късмета сиЛили Иванова стана врачка на стари години, разбра HotArena. 80-годишната прима на естрадата в послед…Sep 2 2019vijti.com


Този кадър е направен в началото на лятото, разликата във визията е удивителна
През 1961 г. е одобрена за прослушване в „Концертна дирекция“, София, която организира първото задгранично турне заедно с Емил Димитров, Ирина Чмихова и Мария Косева в Румъния. През 1963 г. тя участва в програмата на хотел „Амбасадор“ и театър „Танасе“ в Букурещ. Блестящото ѝ представяне е отразено в четири директни предавания по румънската държавна телевизия.
Първия си албум Лили Иванова издава по предложение на румънската фирма Electrecord през 1963 г.. Това е и първата дългосвиреща плоча на български изпълнител.
Първата песен на Лили е „Витоша“ по музика и текст на Михаил Манолов.


Ефектът от играта на скалпела е поразителна
Първия си концерт в България певицата изнася през 1964 г. в зала „Универсиада“, заедно с Джейн Сверт и рок група „Северните тигри“, а първата награда, която печели, е „Златен ключ“ през 1966 г. в Братислава.
Звездата днес има зад гърба си хиляди концерти, стотици песни, десетки албуми и медийни изяви. Наричана „примата на българската поп музика“, Лили е една от най-обичаните певици у нас в продължение на десетилетия.


80-годишната прима на естрадата в последно време се увлича по езотерика и астрология, макар да твърди, че си остава „по-здраво стъпила на земята, откогато и да е преди“.
Лили дори сама си направила изчисленията кои са благоприятните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година.
Източник: Лупа
Богатството на Лили Иванова не спира да набъбва: Примата с нова придобивка от кака сиБогатството на Лили Иванова не спира да набъбва и съвсем наскоро примата се е сдобила с още един имо…Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!