Лили Иванова изпрати най-пищния венец за проф. Вучков: Примата прости на театроведа в смъртта, след като двамата бяха смразени близо десетилетие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сред стотиците букети и жалейки на поклонението пред тленните останки на емблематичния общественик проф. Юлиан Вучков се открояваше елегантен, бутиков бял венец със скромен надпис „Лили Иванова”, забеляза репортер на Lupa.bg. Примата на родната ни естрада се беше отчела най-впечатляващо сред всички близки на театроведа, макар в последните 10-ина години отношенията им далеч да не бяха цветущи.
Явно иконата от Кубрат е простила в смъртта на професора, който от известно време се изказваше твърде неласкаво за личността й, макар винаги да е признавал огромния й талант.
Братът на проф. Вучков дори не изчака края погребението на най-близкия си роднина, преди да се изгаври с паметта муЕдинственият наследник на напусналия ни в неделя проф. Юлиан Вучков – актьорът Михаил Петров, много …Sep 27 2019vijti.com

Злите езици твърдят, че разривът между Лили и Юлиан, които с десетилетия бяха близки приятели, дошъл покрай последната му голяма любов – Диана.
На 74-ия си рожден ден Вучков запознал половинката си с естрадната прима. Иванова обаче останала твърде равнодушна и високомерна към изгората на професора. А Юлиан не прощаваше подобна арогантност.
Другата версия за разлъката е доста по-нелицеприятна и звучи нелепо, но доста хора се кълнат в нея – двамата прочути спестовници се скарали покрай сметка за мобилен номер, който известно време споделяли.


Юлиан и Лили през 2003 г., когато още ги свързваше крепка дружба
„Имам чувството, че тя остана назад като личност. Нея възрастта много я деформира и депресира”, разказваше Юлиан за певицата. – „ Тя не беше чак толкова лош човек. Можеше и да помага на хората, макар да не беше от щедрите. Много се грижеше за Иван Пеев – нейният любим втори съпруг – много милееше и се грижеше за него. Само за него – от всичките нейни съпрузи! Но с напредването на годините Лили се промени – започна да се държи недопустимо лошо. Тя унижава и оскърбява хората.”
Явно в смъртта Иванова е простила на някогашния си близък приятел поне формално и въпреки обвиненията, че е стисната, беше изпратила венец на стойност поне 300 лв. на поклонението.

Припомняме, че единственият наследник на напусналия ни в неделя проф. Юлиан Вучков – актьорът Михаил Петров, много бързо свали маската на страданието по покойния си брат. Всъщност, аркашката от Народния дори не изчака края погребението на най-близкия си роднина, преди да се изгаври с паметта му, научи ексклузивно Lupa.bg.
След края на поклонението пред тленните останки на театроведа, Петров твърдо отказал да прибере портрета на брат си, който беше изложен до отворения ковчег. Михаил се оправдал, че няма къде да го сложи и имал намерение да го зареже на място. За щастие сиракът Виктор, който се грижеше за професора в последните му дни, бил наблизо и „опечаленият” брат с облекчение му харизал любимото на Вучков платно с неговия лик, нарисувано за последния му юбилей от негов близък приятел.
Източник: Лупа
Лили Иванова ще се скърши от слабост: Изненадващо е колко тежи приматаПримата слаба като вейка, кове кантара на 43 кг Лили Иванова е невероятен перфекционист не само на с…Sep 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!