3 яйца, 1 банан, 4 лъжици захар и малко сметана и крем брюлето е готово

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато един недокоснат банан остане в плодовата купа , веднага си спомням тази рецепта. И, разбира се, веднага започвам да го подготвям! Нищо не може да бъде по-просто и по-бързо от десерт с банан . И умерено сладкият кремообразен вкус ще бъде толкова запомнен, че в магазина подсъзнателно ще купите няколко банана повече от обикновено!

Професионален блат за торта – не спада, става мек и порьозен, и попива много сироп и крем: Един от изпитаните и общо взето безопасни варианти за празничен десерт е пандишпанът , който успеш…Feb 20 2021vijti.com

Необходими са ви само 4 съставки, за да приготвите бананова крем брюле . И не се обезсърчавайте, ако нямате специална горилка, която да създаде характерната кора отгоре. Ще ви покажа как да постигнете това с помощта на конвенционална фурна . Така че нека да започнем!

Съставки

сметана 400 мл

Яйчен жълтък 3 бр.

Захар 4 с.л.

Банан 1 бр

Подготовка

Разбийте леко жълтъците и половината захар


Оставете сметаната да къкри и намалете котлона на слаб огън. Добавете смесения банан и разбъркайте. Оставете отново да заври, свалете от огъня и прекарайте сместа през сито.


Докато разбърквате, изсипете малко кремообразна маса в разбитите със захар жълтъци. След това бързо добавете яйчената смес към сметаната, разбърквайки енергично.


Изсипете сместа от крем брюле в порционни формички, поставете върху рамка за печене. Налейте водата, така че да достигне средата на формите.


Печете десерта за 25-30 минути при 160 ° C и след това охладете за няколко часа


Поръсете охладения десерт с останалата захар и го изпратете до горния рафт на предварително загрятата фурна. Захарта трябва да се превърне в коричка.

Можете да гарнирате готовото бананово крем брюле с парченца плодове. Такова лакомство ще подхожда както на празнична трапеза, така и да угоди на близките ви в делничен ден.

Шоколадов пандишпан за торта от 4 съставки, лошото е, че винаги го изяждат и до тортата не стигаме никога Изпичането на няколко блата за домашна торта е малко досадно. Много по-лесно е да направите един б…Feb 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!