Край с пиленцата от Монако! Боби изплю камъчето за връзката им (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едни от най-одумваните „инфлуенсъри“ у нас, Боби и Нина от „Смени жената“, които станаха популярни като Пиленцата от Монако , отново станаха храна за медиите тези дни. Първо дамската половинка от „дуета“ си докара куп подигравки, след като я уловиха да се прибира у нас с влак и автобус, докато обяснява наляво и надясно в какъв лукс живее.

Нина Пиленцата автобус

Пиленцето от Монако Нина проговори за автобуса-Снимки Пиленцето от Монако – Нина проговори за снимките от влака и автобуса, които се разпространиха в со…Jun 26 2022vijti.com

Не само тази истина обаче, изплува на бял свят, а и една доста по-сериозна.

Оказва се, че Боби и Нина са се разделили , а причината е повече от любопитна и беше показана от meme и личен чат.

„Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама“, пише Боби, обвинявайки вече бившата си половинка с репликата „тя се дъни“.

Боби Манекена чат

пиленцата от Монако чат

Въпросните сторита, за които Боби пише, най-вероятно са същите, на които Нина се вози в някакъв автомобил, а обяснява, че семейният се занимава с превози.

Освен това, Боби Манекена се оказа и играч, който вече има очи и за други жени. Той не спира да се щрака от култови места в Монако и по нищо не личи да страда особено по половинката си:

Боби Манекена Монако

Любопитна подробност е, че Пиленцата от Монако не се разделят за първи път. Преди време пак хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че причината е била темата за техни наследници. Нина искала деца, а Боби все още се дърпал. По-късно, когато Нина обяви, че двамата са се събрали, обясни, че още лятото на 2022 г. двамата ще започнат да работят по темата, като не изключи и сценарий „ин витро“.

Едното пиленце беше изритано от половинката си от Монако до Хисаря с автобус да се прибира-Какво се случва!? Когато женското Пиленце от Монако, Нина Димитрова, се прибра в България и Хисаря с влак и автобус, …Jun 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!