Екипът на ген. Мутафчийски спасил Развигор Попов от тумор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Драматичен период в личен план преживя един от най-обичаните естрадни дуети – Мими Иванова и Развигор Попов. Още през миналата година стана ясно, че 82-годишният композитор е бил застигнат от коварна диагноза, но за заболяването си той не желаеше да говори, преди да е успял да се пребори с него.Месеци след интервенцията, през която е преминал, музикантът открито сподели, че са му открили и премахнали тумор.

Операцията е била извършена по съвременния лапароскопски метод – безкръвно, а здравето си Попов поверил на топекипа на ген. Венцислав Мутафчийски във ВМА.

Тежки дни за Мими Иванова и Развигор Попов – болест вгорчи живота им: Половинката на певицата Мими Иванова , музикантът Развигор Попов , е във влошено здравословно съст…Feb 12 2022vijti.com

„Оперираха ми туморно образувание в пикочния мехур и го отстраниха, без да ме режат. Днес медицината е на изключително високо ниво. Професорите успяха да изчистят всичко при мен, но манипулацията бе опасна, защото можеше да се пробие стената на пикочния мехур. Вече съм добре!“, споделя авторът на някои от най-големите хитове в естрадата на всички времена.

Той преминал и през курс химиотерапия, която обаче видимо не му се отразила зле, затова много от колегите им с Мими изобщо не подозирали през какви трудни дни преминават. В момента Развигор все още се подлагал на различни видове изследвания във ВМА, за да е сигурен, че туморът не е причинил и други вреди. Наложило му се обаче по препоръка на лекарите да мине на строга диета, като вече не ядял никакво месо и се отказал от най-вредния си и дългогодишен навик – цигарите.

82-годишният Развигор Попов се изповяда: Махнаха ми тумора, без да ме режат! Един от емблематичните родни дуети, този на Развигор Попов и Мими Иванова, наскоро преживя поврате…Jun 11 2022vijti.com

По време на битката му с тежката диагноза Мими била неотлъчно до него и го подкрепяла. Двамата са еталон за сплотено семейство, хармония и разбирателство, а съвсем скоро идилията им ще бъде пълна. След като заради пандемията от години не били виждали дъщеря си Ина и внучето си, които живеят ту в Германия, ту в Ямайка, където щерка им се залюби с ямаеца Крис, най-сетне близките им щели да се приберат у нас. Най-вероятно Мими и Развигор щели да отидат с тях на море, но не знаели дали почивката ще бъде в България или в съседна Гърция.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!