Едното пиленце беше изритано от половинката си от Монако до Хисаря с автобус да се прибира-Какво се случва!?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато женското Пиленце от Монако, Нина Димитрова, се прибра в България и Хисаря с влак и автобус, тя обяви, че е на почивка в България, за да се види с родителите си. А пътувала с масов транспорт, защото ВИП колата им се занимавала с трансфери обратно във Франция. Истината обаче се оказа съвсем различна. Семейството се е разделило. Това стана ясно от личен чат, публикуван от meme страница, пише „Телеграф“.

„Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама“, пише Боби. И обвинява Нина – „тя се дъни“. Въпросните сторита, за които Боби пише, най-вероятно са онези, на които Нина се вози в някакъв автомобил, след като обясни, че семейният се занимава с превози. И това далеч не е всичко.

Лъсна жалката истина за „пиленцата от Монако“ – ето какъв всъщност им е ВИП-ът (Снимки): Много шум се вдигна около двойката в „Смени жената“, която зрителите нарекоха с прозвището “ пиленц…Jun 22 2022vijti.com

Боби Манекена се оказа играч и вече има очи и за други жени. Иначе Нина Димитрова не е коментирала раздялата. Тя се е отдала на козметични и разкрасителни процедури, а по-късно се тагна и от Слънчев бряг.

Пиленцата от Монако не се разделят за първи път. Преди време пак хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че причината е била темата за техни наследници. Нина искала да имат деца, Боби все още се дърпал.

По-късно, когато Нина обяви, че двамата са се събрали, обясни, че още лятото на 2022 г. двамата ще започнат да работят по темата, като не изключи и сценарий „ин витро“.

Джулиана Гани изобличи Пиленцата от Монако, оказа се, че са… СНИМКИПиленцата от Монако, както са известни Боби Манекена и Нина Димитрова от „Смени жената“, творят гаф …Jun 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!