Домашно цвете мори кисти и фиброиди-Стопява ги докрай!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Растението дебелец е многогодишно растение. Доста често се отглежда като декоративно растение. Може да расте в най-трудните условия, където други растения практически не оцеляват. Дори от тази характеристика произлиза името му Sempervivum, дума, която означава “безсмъртниче” .

Тарашат колетите за домашно вино и ракияГлобата е поне 1000 лв. С лична карта в куриерската фирма Колетите, изпращани по пощата или с куриер…Jan 7 2020vijti.com

В допълнение, то може лесно да се отглежда у дома. Не изисква голямо количество пръст или вода и специални грижи. Това е изключително природно лекарство със същата лечебна сила като  алое вера.

Съдържа фумарова и ябълчена киселина, растителна слуз, етерично масло, танин, калций.

В народната медицина се използва поради своите противовъзпалителни, стягащи и диуретични свойства. В допълнение, те се използват под формата на сок, тинктури и чай.

Особено често се използва при няколко заболявания, но обикновено се препоръчва при фиброиди и кисти.

Дебелец и мед срещу фиброиди и кисти

съставки:

  • 300 грама цели млади листа
  • 500 грама висококачествен детелинов мед

Начин на приготвяне:

Така че, измийте листата на растението, отстранете излишната вода с мека кърпа и смелете листата в блендер или с пасатор.

С дървена или пластмасова лъжица смесете сместа с мед, докато се получи хомогенна смес.

След като приготвите сместа, я изсипете в стъклен буркан, затворете капака, увийте го с фолио или тъмна хартия, за да го предпазите от светлина, и го оставете в хладилник за 7 дни.

През това време се препоръчва сместа да се разбърква 2-3 пъти, тъй като леко се сгъстява в горната част.

Ще се приготви един литър за това количество съставки и това количество ще бъде достатъчно за 20 дни лечение.

Дозировка:

Вземете супена лъжица 3 пъти на ден по този начин:

  • Една чаена лъжичка сутрин на празен стомах. Но не яжте и не пийте нищо до половин час.
  • Една супена лъжица между обяд и вечеря. Но поне 2 часа след обяд и поне половин час преди обяд.
  • Една супена лъжица преди лягане.

Време за лечение:

Лечението ще продължи в зависимост от размера на фибромите или кистите. За малки кисти може да е достатъчно 20 дни, докато за лечение на големи миоми ще е по-дълго.

Но в случай на средни и големи фиброми, периодът на лечение е 3 месеца. Особено ако забележите, че миомата е намаляла, направете почивка от 2 седмици и продължете лечението отново до 3 месеца.

За да постигнете още по-добър терапевтичен ефект, също е полезно да пиете чаша чай от коприва всеки ден. Това ще осигури по-добро пречистване на кръвта.

Това наистина е едно от най-ефективните природни средства срещу фиброиди и кисти. Помага за намаляване или дори напълно изчезване. Освен това нежеланите реакции са много редки. И ако се появят, те обикновено имат умерена интензивност.

Най-честите могат да бъдат слабителни или диуретични ефекти (диария и бързо уриниране). Още по-малко вероятно е да се появят гадене и повръщане. То обаче не се препоръчва за хора, които са алергични към мед, бременни жени, жени, които кърмят, или диабетици.

Други приложения на дебелец и мед

Това народно лекарство е мощно и за детоксикация и прочистване на организма от натрупани вредни вещества. Следователно, може да се използва за тази цел.

Две супени лъжици на ден са достатъчни, една сутрин и една през нощта.

Тази рецепта е идеална и за повишаване на метаболизма ви и стимулиране на храносмилането, засилване на имунната ви система, за балансиране на кръвното налягане и за облекчаване на симптомите, причинени от нарушение на щитовидната жлеза.

Листата са по-лековити, когато са пълни със сок. Добре е, че химическият му състав не се променя след замразяване, така че може да се съхранява във фризера и да се използва през зимата.

Източник: ЗаЖената

Домашно приготвен крем против бръчки, с който ще премахнете поне 10 години от лицето сиКрем за лице, който премахва бръчките, може да приготвите и в домашни условия. Ще ви предложим чудот…Aug 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!