Домашно приготвен крем против бръчки, с който ще премахнете поне 10 години от лицето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Крем за лице, който премахва бръчките, може да приготвите и в домашни условия. Ще ви предложим чудотворен натурален домашен крем за лице. Той ще придаде нежност на кожата ви и ще помогне ефективно да изгладите бръчките си.
Когато става въпрос за грижата за лицето, дерматолозите съветват да наблюдавате внимателно промяната на своята кожа. Първите белези на времето започват да се проявяват около 25-26 годишна възраст. Тогава кожата започва постепенно да губи блясъка и еластичността си. Възможно е видимо да не забелязвате промяната, но в дълбочина процесите на стареене започват. Според социологическите проучвания, всяка втора жена на възраст над 30 години използва крем за лице против бръчки. Необходимо е обаче да ви припомним, че всичко зависи главно от типа на вашата кожа! Ако тя е мазна и все още страдате от акне, този натурален домашен крем за лице ще се окаже истинска находка за вас!
Магически домашен нощен крем против бръчки: Първите резултати само след 3 дниВажно: Този домашен крем се абсорбира дълго време (повече от един час), така че трябва да отделите о…Jul 25 2019vijti.com

Много от нас се борят с появата на акне, използвайки скъпи козметични продукти, които съдържат вредни химикали. Често тези средства не само, че не помагат за разрешаване на проблема, но и могат да го влошат. Ето защо е по-добре да се опитаме да използваме естествени продукти. Едно такова средство ще ви представим днес.
За да направите свой собствен домашен крем, който прави кожата по-чиста и красива, трябва да следвате няколко прости инструкции.
Необходими продукти:

• 1 чаена лъжичка лимонов сок
• 1 супена лъжица мед
• 1 чаена лъжичка смляно индийско орехче
• 1 чаена лъжичка канела на прах
Начин на приготвяне и приложение:

Просто смесете всички съставки в купа, докато се получи хомогенна смес и след това нанесете получения крем върху лицето си. Оставете го да действа за 10 минути.
Домашно приготвен крем против бръчки. Фармацевтите са очаровани!
Този домашен крем е идеален инструмент за грижа за кожата. Той интензивно хидратира кожата на лицето, придава гладък тен, подобрява еластичността на кожата, намалява видимите бръчки и разбира се, забавя процеса на стареене. Предимството му са естествените съставки и сигурността. Подходящ е за всички типове кожа. Резултатите са видими най-малко след седем дни.

Резултатите ще ви изненадат!
Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!
Източник: Отбаба
Евтино домашно средство глади бръчки от раз : Действа моментално, нямате нужда от скъпи мазила и инжекцииИновативна маска от нишесте глади бръчките със силата на ботокс. Рецептата вече е любима и на редица…Aug 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!