Вече е ясно какво ще се случи с хората на Слави след края на шоуто

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Екипът на Слави Трифонов ще се разцепи и всеки ще поеме по своя път, а някои дори ще спрат да работят. Дългия обаче няма да се лиши от услугите на всичките си подчинени.
Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след края на „Шоуто на Слави“, твърди „България Днес“, позовавайки се на сигурни източници.
Това означава, че екипът на Дългия ще продължи да получава заплати и след 31 юли.
Поне за известно време.
Трифонов е поел обещание да продуцира няколко песни на Борис Солтарийски и гъмзата.
Маги Халваджиян изигра Дългия, Рачков сяда в стола на СлавиПродуцентът Магърдич Халваджиян е на път да финтира един от най-големите си конкуренти в тв бранша С…May 11 2019vijti.com

Въпреки обещанията голяма част от екипа са притеснени, защото са наясно, че в един момент ще трябва да си търсят нова работа.
Какъвто и проект да захване Дългия, плътно до него със сигурност ще остане Евгени Димитров.
Маестрото фигурира и в съвета на директорите на „Седем осми“
и е дясна ръка на Слави не само в музикалните проекти.
Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Годжи и Краси Радков ще основат своя фирма и ще се изхранват от участия по дискотеки и частни партита. Изолиран от групата е Гъмзата, за когото не се знае какво ще прави.

Едно е сигурно, краят на шоуто ще изпрати балерините от балета „Магаданс“ св пенсия. Това е балет създаден специално за шоуто, те не поемат други ангажименти. Освен това голяма част от тях са вече майки, сред които жените на Гъмзата и Маестрото. Останалите момичета също са семейни и обмислят да се посветят на майчинството.
В същото време горещи слухове от тв коридорите редят, че продуцентът Магърдич Халваджиян, който в момента е един от най-успешните продуценти в родния ефир, води преговори и е пред сключване на договор с bTV.
Ако слуховете са верни, в конкурентния на Нова тв канал Халваджиян ще започне ново шоу, което да бъде в часовия интервал на „Шоуто на Слави“.

Стане ли сделката факт, това ще е най-голямата телевизионна бомба за последните години.
Източник: Клюкибг
Слави Трифонов е хвърлил око на тв „Евроком“, ще прави Кулеков програмен директорШоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен м…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!