Маги Халваджиян изигра Дългия, Рачков сяда в стола на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на път да финтира един от най-големите си конкуренти в тв бранша Слави Трифонов и то броени дни, след като стана ясно, че Дългия и шоуто му приключват с bTV.
Горещи слухове от тв коридорите редят, че арменецът, който в момента е един от най-успешните продуценти в родния ефир, води преговори и е пред сключване на договор с bTV.
Ако слуховете са верни, в конкурентния на Нова тв канал Халваджиян ще започне ново шоу, което да бъде в часовия интервал на „Шоуто на Слави“. Стане ли сделката факт, това ще е най-голямата телевизионна бомба за последните години.
Слави Трифонов е хвърлил око на тв „Евроком“, ще прави Кулеков програмен директорШоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен м…May 10 2019vijti.com

Според тиражираната информация предаването на Маги Халваджиян няма да е аналог на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година, въпреки че предположенията в тази посока са много. Засега „Господарите“ остават само в онлайн вариант, като сайт.
Арменецът е предложил чисто нова концепция за вечерно забавно talkshow, което се планира да тръгне в ефир този септември. Говори се, че промо на новото предаване вече е било заснето и показано на шефовете на bTV.
След като Слави Трифонов обяви, че напуска bTV, в програмната схема на медията зейва дупка, която голямо име като Халваджиян има всички реални шансове да заеме.

Още преди месец папараците на „България Днес“ уловиха Маги Халваджиян на излизане от Би Ти Ви след тежки преговори с ръководството. За да се намърдат на мястото на Слави е ефира, Господарите трябва да променят концепцията на предаването. Най-вероятно адреналинките ще се преквалифицират като балерини и ще увеличат състава си. Хора от тв бранша издават, че няма много продуценти, които да предложат подобна концепция за развлекателно предаване. Освен Халваджиян единствения вариант са Иван и Андрей, които имат опит с „Шоуто на Азис“.
Но какво наистина ще се случи, тепърва предстои да видим.
Източник: Марица
Слави Трифонов доказа, че Крисия наистина има място в сърцето муСърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за сбогуван…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!