Пипи върна торби с пари за внука на Сашо Диков, отказа да продава детето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петя Дикова и Илиян Любомиров, които наскоро се сдобиха с първа рожба, не изповядват модата, която наложи друго младо семейство – Алекс и Даниел Петканови.
Те направиха „Инстаграм“-звезда сина им и буквално часове след раждането си, детето се сдоби с профил в социалната мрежа. В него всекидневно родителите качват снимки, чрез които най-често рекламират различни марки за бебешки продукти.
Още преди раждането си, бебето на Пипи и Илиян било засипано от предложения да стане рекламно лице на редица известни марки за детски стоки и храни.
Всички те били изключително изгодни финансово,
но родителите на Александър категорично ги отхвърлили.
Връща ли се Петя Дикова в bTV: Младата майка на над 4-килограмовото бебе-юнак разказа за намеренията сиДъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана майка за пъви път. На 22 април тв водещата роди с…Apr 29 2019vijti.com

И Дикова, и Любомиров били непреклонни въпреки сериозните суми. Те били убедени, че не могат да решат от името на невръстния си наследник толкова важен въпрос.
„Може като порасне да се разсърди, като види, че снимките му с ново пюре или биберон пълнят социалните мрежи. Няма как да сме сигурни какво е неговото желание. Като порасне, сам ще реши бъдещето си в тази посока“, отсякъл таткото.
Припомняме, че раждането на бебето предизвика голяма еуфория сред близки и роднини на младото семейство.
„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, сподели само преди месеци Диков.

Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от щастие. „България Днес“ разбра, че пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото.
„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста, и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето я и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров.
Източник: ПИК
Мъжът на бременната Петя Дикова направи голяма грешка, за която ще съжалява многоМъжът на бременната Петя Дикова бил кръшкал с колежка, която не може да стъпи на малкия пръст на офи…Apr 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!