Слави Трифонов е хвърлил око на тв „Евроком“, ще прави Кулеков програмен директор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шоуменът Слави Трифонов води активни преговори за покупката на кабеларката „Евроком“, върви усилен медиен слух. Ако се вярва на мълвата, Дългия планира от няколко месеца покупката на медията, които неотдавна приюти Сашо Диков и Люба Кулезич. Свои рубрики в кабеларката има проф. Юлиан Вучков и евродепутатът Николай Бареков.
Намеренията на Слави Трифонов са да превърне „Евроком“ в своя партийна телевизия, като същевременно устрои там на работа и голяма част от екипа на „Шоуто на Слави“. Твърди се, че телевизията е оценена на 8 млн. лева, като парите за придобиването на медията щели да бъдат осигурени от неформалния съдружник на Трифонов – пернишкия строителен бос Станислав Добрев – Слави Транспорта.
Слави Трифонов доказа, че Крисия наистина има място в сърцето муСърцето на Слави Трифонов явно се разтопило на сбогуване с Би Ти Ви. Защото във филмчето за сбогуван…May 9 2019vijti.com

Собственикът на частния жилищен комплекс „Делта хил“ край Перник е изключително близък до именития си адаш, двамата са неразделни от 4-5 години насам. Само преди година Трифонов се премести в имение за 5 млн. лева край Кладница, построено специално за него именно от Слави Транспорта.
От „Евроком“ официално отрекоха, че Слави Трифонов води преговори за покупката на телевизията.
Запознати обаче разкриха, че именно Дългия е устроил на работа в кабеларката Сашо Диков преди повече от година. При евентуална покупка на телевизията, която трябва да се осъществи до 2-3 месеца, за програмен директор на кабеларката ще бъде назначен Иван Кулеков, един от най-приближените до Трифонов.

След като водещият на „Шоуто на Слави” обяви, че на 31 юли телевизионното предаване спира да излиза на екран, в медийното пространство се появиха различни предположения. Мнозина от зрителите се чудят какъв път ще поеме след това Слави Трифонов. В обсъждането се включи и журналистът Петър Волгин, който също има мнение какво ще прави шоуменът оттук-нататък.
Волгин разкри, че учиндолецът се цели в политиката и предрече, че дори ще се превърне в първа политическа сила на политическия небосклон на България.
Ето какво заяви в мрежата Петър Волгин:

„Традиционните политически партии предизвикват такова силно недоверие сред мнозинството от избирателите, че бъдещата партия на Слави Трифонов не просто ще влезе в следващия парламент.
А най-вероятно ще стане първа политическа сила.
Източник: razkritia.com
Слави Трифонов подарява чрез томбола „Мерцедес“ и над 1400 вещи на световни звездиУникален жест към зрителите на „Шоуто на Слави“ реши да направи Слави Трифонов. Водещият ще подари л…May 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!